Vejen til Herning: Del 3

Præsenteres af SKIBBY-HC

I tredje og sidste afsnit af vores nye digitale føljeton, hvor vi har fulgt den 27-årige springrytter Sandra Enemark og hendes vej til Herning Horse Show 2017, fortæller Sandra om hvordan det er at deltage i Herning, og hvordan det er gået på banen.

Der er lagt meget tid i forberedelserne til Herning Horse Show, og nu har Sandra redet i Jyske Bank Boxen. Det blev kun til en enkelt tur på banen, men på trods af en ærgerlig tidsfejl, er Sandra tilfreds med hendes præstation.

Vi håber du har nydt at følge med i Sandras vej til Herning Horse Show. Følg #vejentilherning for se eller gense de tidligere afsnit af vores digitale føljeton.

Om Herning Horse Show
Ved Dansk Varmblods Hingstekåring og Herning Horse Shows debut i Boxen sidste år lykkedes det at skabe en helt fantastisk kulisse omkring arrangementet, og igennem udvidelsen med trestjernet ridestævne blev der samtidig skabt en enestående international stemning. En præmiedotering på over 1 mio. kr. sikrede over 1.000 starter og tiltrak flere ryttere i verdenseliten. Arrangementet fik i 2016 overvældende besøgsrekord med over 60.000 gæster.

Der er meget at leve op til, når Dansk Varmblod for 38. gang slår dørene op til hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og det har arrangørerne arbejdet på i snart et år. Der vil være ridesport og kåring i hele tre haller, hvor de internationale dressur- og springklasser kombineres med præsentationsklasser for de yngre hingste, så man også har mulighed for at se nogle af morgendagens stjerner på konkurrencebanerne.

Programmet ved hingstekåringen er en farverig palet, der bl.a. byder på hingstekåring, unghestechampionat i dressur og springning, internationalt ridestævne, to gallashows, en hesteauktion og fire forskellige faglige clinics samt en gigantisk udstillingsmesse. Som altid gæstes hingstekåringen af H.K.H. Prinsesse Benedikte, Prinsesse Nathalie og masser af kendte danske erhvervsfolk.

Blandt topnavnene ved dette års Herning Horse Show er en af verdens mest vindende dressurryttere, tyske Dorothee Schneider fra det guldvindende dressurhold ved OL i Rio, der er testrytter i unghestechampionatet, Danmarks mest populære underviser og dressurformidler, berider Hasse Hoffmann, der giver dressurclinic, mens de to forrygende gallashows fredag og lørdag aften byder på underholdning af stand-up-komikeren Uffe Holm, den underskønne sangfugl Julie Berthelsen, den vidunderlige violinist Kim Sjøgren samt store internationale kunstnere som tyske Wolfgang Lauenburger med sine hjerteknusende hunde og franske Mélie Philippot med sin herlige shetlænderhoppe Luma, der tidligere har tryllebundet et tusindtalligt publikum i Herning.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce