Velkommen til Malgré Tout TV

Nu lancerer vi et helt nyt projekt, nemlig Malgré Tout TV. Malgré Tout TV har til formål at oplyse og sætte fokus på relevante emner indenfor hesteverdenen, som vil være til gavn og underholdning for alle Malgré Touts brugere.

Hvad – hvem – hvor og hvordan
Den første programserie kommer til at omhandle relevante problemer, som de fleste hesteejere møder i hverdagen med de firbenede venner. Det er her, at vi får brug for jeres hjælp. Vi på Malgré Tout kunne nemlig rigtig godt tænke os, at I derude var med til at præge programmet således, at det får mest muligt relevans for jer. Hvis I står og har et problem med jeres hest, eller kender nogen der har, så skriv ind til os. Så kan det være, at det er lige netop din udfordring, som vi vælger at følge op på. I kommer med problemerne, og Malgré Tout finder de bedste eksperter til at løse dem. Udfordringerne kan komme i mange forskellige afskygninger som; Besvær med at springe vandgrav, hesten vil ikke med ud og køre, changementerne sidder ikke i skabet eller noget helt andet. Med andre ord er det jeres problemer, som vi ønsker at hjælpe med.

Som grundlæggende figur i programserien har vi ingen ringere end mentalcoach Rasmus Bagger. Rasmus er et fast element i programmet, og vil komme med et psykologisk aspekt på et givent problem. Rasmus’ erfaring som mentalcoach vil blive kombineret med andre udvalgte eksperter. Rasmus Bagger har blandt andet hjulpet både det danske, norske og svenske rideforbund, og har rigelig erfaring med at få det bedste frem i ryttere, der skal præstere.

“Rasmus Bagger er en kæmpe kapacitet for vores samlede medie, og vi er rigtig stolte af, at han skal stå i spidsen for Malgré Tout TV. Rasmus har en bred international erfaring, som passer godt ind i vores fremtidige planer,” siger Troels Højvig, administrerende direktør for Malgré Tout

Som medvært i programmet er Malgré Touts chefredaktør, Desirée Larsen, der selv er hesteejer og konkurrencerytter. De to værter vil sammen skabe rammerne, og sørge for et højt fagligt indhold samt guide seerne gennem de mange spændende aspekter af programserien.

Hvordan kan man se Malgré Tout TV
Malgré Tout TV bliver lanceret i juni måned 2017 – og det er ganske GRATIS. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, så har du muligheden for at se spændende, underholdende og lærerigt TV. Whats not to Like?

TILMELD DIG GRATIS NU[ninja_forms id=32]
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce