Annonce

Vendsyssels frivillige har lagt sig i selen

I uge 29 er Vendsyssel Køreforening vært for det første kombinerede stævne i kørsel med hest og vogn på dansk grund med både dansk mesterskab og internationalt stævne. Stævnet afholdes på foreningens kørecenter mellem Dronninglund og Hjallerup

Medlemmerne i Vendsyssel støtter stævnet med masser af frivillige timer både før, under og efter stævnet, og de har allerede lagt sig i selen for at få det store stævne stablet på benene. Uden dem, intet stævne, så foreningens formand, Mette Nørgaard, er meget taknemmelig. Ud over en større renovering af den store gamle vandforhindring og en udbygning af broforhindringen bliver der blandt andet slået mange km2 græs på de mange baner, stier og campingområde, plantet mange blomster, opstillet flag og den hyggelige lade klargøres til cafeteria for publikum.

Den nyrenoverede vandforhindring
Den nyrenoverede vandforhindring

Mere end 40 seniorkuske har kvalificeret sig til dette års DM og hertil kommer et flot antal juniorer. De danske kuske får mulighed for både at køre om DM og samtidig deltage i internationale klasser. Efter de sidste års succesfulde internationale kørestævner i Vendsyssel, viser udenlandske kuske stor interesse for stævnet, og de første udenlandske tilmeldinger tikkede ind allerede så snart tilmeldingen blev åbnet.

Vendsyssel Køreforening glæder sig meget til at byde velkommen både til danske og udenlandske kuske samt til publikum.

Kilde: Pressemeddelelse Vendsyssel Køreforening

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce