Verdensetteren Werth kommer til World Cup Herning

Det danske EM-sølvhold får hård konkurrence, når der for første gang skal afvikles World Cup i dressur i Jyske Bank Boxen i uge 42.  Her skal Agnete Kirk Thinggaard, Anna Zibrandtsen, Anna Kasprzak og Cathrine Dufour nemlig op mod, ingen ringere end dressurdronningen over dem alle, tyske Isabell Werth. Også Sveriges dressurkonge, Patrik Kittel, kommer til Herning, så der er for alvor lagt op til en forrygende EM-revanche.

Stjernestøv drysset over World Cup Herning

Det er sæsonens første World Cup kvalifikation, der skal afvikles i Herning den 21. og 22. oktober, og stjerner på stribe har meldt deres ankomst. Klarest på dressurhimlen lyser tyske Isabell Werth – verdens mest vindende dressurrytter. Isabell er nykåret tredobbelt Europamester, hun er regerende World Cup-vinder, og så er hun nummer et på verdensranglisten. Faktisk er Isabell Werth så suveræn, at hun ikke blot er nummer et på ranglisten. Hun er nummer et, nummer fire og nummer seks (på forskellige heste). Så de danske sølvpiger får kamp til stregen – og lidt til.

Og det gør de også, når svenske Patrik Kittel rider på banen i Jyske Bank Boxen. Patrik var bl.a. en del af det bronzevindende hold ved sommerens EM. Han er pt. nummer 11 på verdensranglisten, og så har han et utal af mesterskabsmedaljer og internationale sejre i bagagen.

Uge 42 byder på en hestefest af dimensioner i Herning

Det er første gang Jyske Bank Boxen danner ramme om Wold Cup kvalifikationen i dressur, men der er lagt op til en event i absolut særklasse. Stævnet rummer nemlig noget for alle. Stævnet byder selvfølgelig på dressur i verdensklasse, når vores danske sølv-piger skal i direkte duel med verdenstoppen. Flere stjerner har også deres upcoming heste med til stævnet, så både nuværende og kommende verdensstjerner samles under et tag.

Udover verdensklassedressur byder stævnet også på springning på allerhøjeste plan. Blandt andet skydes FEI’s helt nye ponyspring-turnering i gang i Herning. Der afvikles også både CSI1* og CSI3* springning. Sværest bliver det i Grand Prix, hvor forhindringshøjden kommer op på 150 cm, når der rides om 300.000 kr.

Lørdag afsluttes med en fantastisk shownight med masser af festlige indslag, musikalsk af urban pop-duoen L.I.G.A og afterparty for alle.

Køb din billet her.

Se mere her.

Pressemeddelelse World Cup Herning

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce