Vi søger ambassadører og unge testryttere til markedets mest tjekkede ride bh.

Annoncørbetalt artikel

Er du ung rytter, eller mor til en teenager der rider, og synes du, at det der med at vælge en god ride bh er svært? Så er du ikke alene. Læs med her og få tips til hvad du skal gå efter, når der skal købes ride bh. Du kan også blive testrytter eller ride bh ambassadør.

De fleste af os bruger mange ressourcer på at sikre, at vores heste og ponyer får det bedste vi kan give dem. Men hvad med os selv?

En god ride Bh bør være en del af rideudstyret på linje med ridehjelmen, eller sagt med andre ord: burde være. For det er ikke alle, der er opmærksomme på de strabadser, vi udsætter vores bryster for, når vi er i fuld bevægelse – og de skulle jo gerne blive ved med at se pæne ud, ik’?

Læs også: Farvel til ubehag, smerter og ubalance: Stil krav til din sports-BH

Ny kampagne tager fat på et følsomt emne – vil du være med?

Det er virkelig vigtigt, at vi som kvinder tidligt starter med at passe godt på vores bryster med en godt støttende Bh. Og ja, vi ved godt, at vi her tager vi fat på et emne, som for de fleste er lidt akavet og måske svært at tale om.

Men vi vil starte snakken med en ny kampagne, som skal gøre det lettere at tage snakken om bryststøtte og ride Bh´er med helt ud i stalden og på tværs af aldersgrupper. 

Derfor søger vi lige nu ride bh ambassadører og igangsætter en ride bh test for unge ryttere i samarbejde med onlineportalen Omnihorse. Vi holder også et Omniversity webinar om kampagnen mandag den 28. februar kl. 20.

Er den yndige blonde Bh, eller flere Bh´er ovenpå hinanden nok?

Det er desværre ikke nok, at svinge dig i sadlen med en blød bh. Eller måske to -tre stykker ovenpå i hinanden. Eller den fine yndige blonde Bh. Der er heller ikke nogen grund til at føle sig mast, få ondt eller problemer med hovedpine, ryg, nakke og skuldre, hvis det kan undgås.

Q-LINN Sportslingerie er et sportsundertøjsbrand med high support ride og sports bh´er, lavet af ryttere til ryttere og tilpasset den skandinaviske kvindefacon. De findes i et meget stort størrelsesspænd fra 65 cm til 100 cm og B til I skål. Derfor mener vi også, at det er det helt rigtige brand at teste.

Vi søger lige nu…

Bliv ride bh testrytter

Bliv testrytter

Unge piger og kvinder mellem 13 og 20 år, som vil være med til at teste sports bh´er fra Q-linn sportslingerie, som vil ride med bh´en og bagefter fortælle og dele deres oplevelse med testen – er det dig, eller kender du nogen der vil være med?

Bliv ride bh ambassadør

Vil du hjælpe med at bryde et tabu, og gøre det nemmere at snakke om bryststøtte, når man er ung pige og rytter?  Vi søger teenagere, unge kvinder og mødre, der har lyst til at være ambassadører for god bryststøtte under ridning.

Webinar den 28. februar kl. 20-21.15

Bliv klogere på kampagnen, testen og hvad du skal vide om ride bh´er.

Tilmeld dig webinaret og se med mandag den 28. februar kl. 20:00 – 21:15

Er du teenagepige og rytter?
– så se med og bliv klogere hvordan en god sports bh kan hjælpe dig når du rider, og om vores kommende ride bh-test er noget for dig.

Er du mor til en teenager? 
– så gør jer begge en tjeneste og deltag i onlineforedraget.

Under webinaret får du mere at vide om den kommende ride Bh test og svar på hvilke egenskaber en rigtig god ride- og sports Bh skal have, for at støtte brysterne og hjælpe til en god, uforstyrret opstilling på hesten.

Tina Bjerregaard som er repræsentant for Q-Linn sportslingerie i Danmark vil viseforskellige typer BH’er, og hvilken type rytter og størrelse barm, de egner sig til – og hvorfor. Ligesom hun vil vise hvad det er der sker i brysterne, hvis ikke de får den rigtige støtte når du dyrker en sport som ridning.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til Tina undervejs i foredraget.

Få mere at vide og tilmeld dig her

Læs mere om kampagnen, få dit webinarlink og tilmeld dig lige her, eller besøg Sadelmager Jan Guldborgs stand i Hal F på Hest & Ryttermessen i Herning den 10. til 13. marts, hvor det er muligt at se og prøve ride bh´erne fra Q-Linn sportlingerie.

På Hest & Rytter messen i Herning den 10. – 13. marts kan du selv både se og prøve Ride bh´erne fra Q-Linn Sportslingerie. Og Tina Bjerregaard er klar til at vejlede om valg af ride bh, og fortælle mere om den nye kampagne, der skal gøre det lettere at tale om ride bh´er og bryststøtte helt ud i stalden og på tværs af aldersgrupper.

Værd at vide om ride bh´er og bryststøtte

Grundene til at bære en sports Bh når kvinder dyrker sport er flere. Uanset om brysterne er små eller store. Især når man dyrker en high impact sport, som ridning hører under.

Vidste du eksempelvis, at selv små bryster bevæger sig i ottetalscirkler, når du rider, og det trækker voldsomt i brystvævet?

Der er især tre ting du bør være OBS på når du skal vælge en god sports bh til ridning:

En rigtig god ride Bh

  1. Har bred omkredselastik, der holder bh´en på plads – Bh´en sidder, hvor den skal.
  2. Findes i rigtige bh-størrelser, og har skåle, der holder og støtter brysterne – den passer mere præcist, og brysterne bliver ikke maste.
  3. Har brede bløde og støttende skulderstropper, der bliver siddende – de glider ikke ned, eller gnaver.

Når ride Bh´en støtter rigtigt

  • Får du ro i sædet for den rigtige støtte har stor betydning for opstilling i sadlen (brysterne hopper ikke forstyrrende rundt).
  • Sidder dit ridetøj flot og godt, og du viser dig fra din smukkeste side (brysterne er formede, ikke maste).
  • tager brystvævet ikke skade (brysterne bevæger sig i ottetalscirkler, når du rider, og det trækker voldsomt i brystvævet).
  • mindsker du risikoen for at få hovedpine, ondt i brystvævet, el. nakke, ryg og skuldre efter rideturen.

Af: Tina Bjerregaard, markedsansvarlig for Q-Linn sportslingerie, som distribueres i Danmark via Sadelmager Jan Guldborg. Medforfatter: Liselotte Enggård Jacobsen, Omnihorse

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce