VIDEO: Den danske stævnestruktur

Den danske stævnestruktur har, og vil altid være et emne, der ofte bliver diskuteret blandt stævneryttere. Til distriktsstævne på Hillerød Sportsrideklub en kold weekend i februar vendte vi emnet med lederen af Hillerød Sportsrideklub, Ulrich Gaarslev, berider og daglig leder af Holte Rideklub, Lars Terkildsen samt springrytterne; Christina Fobian, Bonnie Isabella Wahlsten, Cecilie Nathalie Schack Lord og Ane Pedersen Mylin.

Til dette stævne var ærespræmierne baseret på en stor tilslutning af sponsorer, der gjorde det muligt for Hillerød Sportsrideklub, at tilbyde høje doteringer i selv de lavere klasser. Vi så det som en mulighed for, at tage pulsen på stemningen samt høre hvilke synspunkter deltagerne har til den danske stævnestruktur. Vi spurgte blandt andet ind til deres syn på opsætningen af danske stævner, udbuddet af klasser samt indskud og doteringer til stævner.

Nogle af de ting der blev fremhævet, var sikkerheden på opvarmningsbanen, manglende uddannelsesklasser til distriktstævner samt anerkendelse af det flotteste ridt til springstævner. Se mere i videoen herunder.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce