Vil du vinde et makeover og photoshoot for 10.000 kr?

Giveaway i samarbejde med Makebe og Kunddahl Photography.

Vind makeover og photoshoot

Vis os dit bedste foto af dig og din hest og deltag i konkurrencen om lækkert stævnetøj fra MakeBe samt et professionelt photoshoot med din hest af fotograf Erik Kunddahl, en stylist og en groom. Den samlede værdi er mere end 10.000 kroner.

Sådan gør du:

  1. Vis og dit bedste billede af dig og din hest på Malgré Tout.dk’s FACEBOOK >> HER
  2. Like billedet – og del gerne med dine venner
  3. Skriv dig op til vores NYHEDSBREV og modtag vores online MAGASIN GRATIS hver måned >> HER

Vinderen vil blive trukket 08.05.20 og vil få direkte besked.

Foto: Erik Kunddahl. Location: Venedig

Om Makebe

Makebe forbindes med eksklusivitet. Alt i Makebe’s kollektioner er håndlavede i Italien, med de bedste materialer der findes.

Makebe’s kollektion og kvalitet, skal symbolisere en livsstil rig på de små detaljer, som er opnået med engagement og dedikation, kreativitet og fantasi. Idag tilbyder Makebe en bred vifte af udstyr og ryttermode. Designet til at give det ultimative inden for komfort, elegance og prestige for både hest og rytter.

Du kan vinde en luksuriøs pakke bestående af stævnejakke, skjorte og ridebukser med et moderne og stilfuldt twist, der er synonym med stil, elegance og komfort. Læs mere om Makebe’s smukke kollektioner her >> Makebe.dk

Om Erik Kunddahl

Erik Kunddahl har fotograferet skønheden i forholdet mellem hest og rytter i en årrække nu. Han er bl.a. bagmanden bag den smukke og anderledes fotoserie med militaryrytteren Vicky Mathiesen og hendes hest Dejo, taget rundt omkring på fantastiske locations i København.

Derudover er Erik fotografen bag de smukke Makebe-billeder, der er taget i Venedig. Erik fortæller, at han med sine billede håber på at få mennesker til at forstå, hvad hestens skønhed og ånd kan gøre for os.

Læs mere om Erik Kunddahl her >> Kunddahl Graphic & Photography

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce