Vind et ophold for dig og dine veninder på Møns Klint Resort

DELTAG HER[ninja_forms id=41]

KONKURRENCE – VIND ET OPHOLD PÅ MØNS KLINT RESORT

I samarbejde med Møns Klint Resort udlodder vi et unikt ophold for hest og rytter.

Præmien har en værdi af kr. 10.000,-

Den heldige vinder kan invitere fem venner og deres heste med på et ophold i et af Danmarks mest unikke rideterræner. The Lodge som ligger på Møns Klint Resort danner rammerne om en spændende weekend fra fredag til søndag hvor både hest og rytter indlogeres. Weekenden byder på en guidet ridetur i den skønne natur, samt mulighed for selv at udforske naturen på hesteryg. Derudover vil man opleve det prisvindende koncept Dark Sky som er en naturoplevelse i særklasse. Læs mere om The Lodge her.

Du kan også læse vores egen anmeldelse af Møns Klint Resort >> KLIK HER.

Vi trækker lod den 30. august 2017.

Ved at deltage i konkurrencen tilmelder du dig Malgré Tout, Malgré Tout TV & Møns Klint Resorts nyhedsbreve. Dine oplysninger bliver ikke videregivet. Præmien består af et ophold for seks personer og seks heste i The Lodge på Møn, samt guidet ridetur og Dark Sky event. Præmien skal bruges i perioden november 2017 til februar 2018, og gælder to overnatninger fra fredag til søndag. Samlet værdi af kr. 10.000 inkl. moms. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Du kan kun deltage en gang. Vinderen bliver 
fundet ved simpel lodtrækning. Vinderen får direkte besked. Hvis
 det ikke lykkes at få kontakt til vinderen via e-mail indenfor 24 timer trækkes en ny vinder. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du, at Malgré Tout, Malgré Tout TV & Møns Klint Resort må kontakte dig efterfølgende.

Om Møns Klint Resort:
Møns Klint Resort byder velkommen til et af Danmarks meget spændende rideområder i bakkerne bag Møns Klint. Møns Klint som i 2012 blev udnævnt til Danmarks Vidunder Nummer 1, blev dannet af isen for over 10.000 år siden. Da isen forsvandt efterlod den et kuperet terræn som idag mange steder ligger hen som overdrev og skov. Og det er her, at mange km ridestier venter på at blive opdaget af dig .

Læs mere om Møns Klint Resort >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce