Vinder af Rid Bedre TV konkurrence fundet

Så er vinderen i vores Rid Bedre TV konkurrence fundet. Og den heldige vinder af et års abonnement til Rid Bedre TV blev:

Annika Rexen

Tak til alle som deltog i vores konkurrence og glæd jer til endnu flere den kommende tid.

Om Rid Bedre TV

Rid Bedre TV er videoundervisning med ridesportens bedste trænere. Hver uge udkommer der nye videoer med en anerkendt træner, der deler ud af sin viden og erfaring med ridning på alle niveauer. Omkring en gang om måneden vil der blive præsenteret en ny træner. Du kan blive medlem for helt ned til under 50 kroner om måneden, hvis du tegner et årskort. Du kan også købe et månedskort for 69 kroner, eller blot prøve om Rid Bedre TV er noget for dig med et klippekort til tre videoer til 49 kroner. Uanset hvordan du tilmelder dig, så kan du altid melde dig fra igen uden at skulle betale mere, for der er ingen binding.

Målet med Rid Bedre TV er at gøre de bedste trænere tilgængelige for ryttere på alle niveauer. Det skal ikke være økonomi eller geografi, der afgør, om man kan udvikle sig som rytter.
Serierne handler først og fremmest om dressur, fordi det er en grundlæggende forudsætning i alle ridningens discipliner. Om det er fra jorden eller på ryggen af hesten. Med tiden vil der også komme serier om springning og andre discipliner, ligesom der vil komme portrætinterviews med nogle af ridesportens mest spændende profiler. Uanset hvor god, man er, så kan man altid blive bedre, og Rid Bedre TV tilbyder alle at træne med ridesportens mestre, og det betyder, at det kun er de dygtigste og mest anerkendte trænere, der vil blive udgivet.

Rid Bedre TV har et ydmygt håb om at vil bidrage til at gøre de danske ryttere endnu bedre til glæde for både rytterne selv, hestene og ridesporten generelt.

Læs mere om Rid Bedre TV >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce