Vinderne fundet i Amateurs Tour ved World Cup Herning

World Cup Herning bød velkommen til Almased Dressage Amateurs Bronze, Silver og Gold Tour søndag morgen i Natalie Horse Care arenaen.

Sejr til tyske Katrin Lohman i Bronze Tour
I dagens Bronze Tour skulle 13 ekvipager ride Intermediare I med Lone Dichmann ved dommer C. Vinderen blev tyske Katrin Lohmann, der red et flot og stabilt program med den yndefulde sorte vallak Lauderdale. Ekvipagen blev honoreret med 69,441% – og der blev givet mellem 67,06% til 72,35% blandt de fem dommere. Andenpladsen blev indtaget af danske Anja Maria Moa med den 11-årige hoppe, Stenkjers Fortuna, der red et pænt program belønnet med 68,029%. Efter Anja, indtog danske Camilla Bekkevold tredjepladsen med hesten Faelgaards Dia-Lou med 66.44%.

>>> Resultatet kan ses her. <<<

Tyske Bettina Schulte-Übermühlen vinder både Silver og Gold Tour
Almased Dressage Amateurs Silver Tour blev gennemført i Intermediare II, og her var tre ekvipager til start. Tyske Bettina Schulte-Übermühlen gik til tops med den 13-årige vallak Diplomat. Ekvipagen blev belønnet med 61.765%. Herefter indtog Cornelia Dyhr andenpladsen med den 14-årige vallak Lionel, der blev belønnet med 59,471%. Tredjepladsen gik til tyske Wolfgang Westenhöfer med Hennessy. Ekvipagen sluttede med 58.206%.

>>> Resultatet kan ses her. <<<

I Almased Dressage Amateurs Gold Tour var der tre ekvipager til start i Grand Prix. Tyske Bettina Schulte-Übermühlen vandt også denne amatør klasse, denne gang med den 16-årige vallak, Grosso’s Gentle. Ekvipagen blev honoreret med 64,283%. Andenpladsen gik til danske Ole Hummelshoej med den 12-årige vallak, Ludowitz, der blev honoreret med 63,935%. Tredjepladsen blev indtaget af tyske Wolfgang Westenhöfer med den 13 årige vallak, Da Vinci. Ekvipagen blev belønnet med 60.457%.

>>> Resultatet kan ses her. <<<

Almades Dressage Amateurs er en turnering for amatører i Europa over 26 år, som ikke har point på FEI’s verdensrangliste.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce