Annonce

ERREPLUS – ”En hest, en rytter, den rigtige sadel: Det perfekte match”

Annoncørbetalt artikel

Erreplus er en italiensk sadelproducent, som blev grundlagt i 2012 af Roberto Rasia, der efter 25 år i et andet familiebaseret sadelfirma valgt at starte noget nyt. Hans store passion for at skabe den perfekte sadel både for hest og rytter, samt mangeårig faglighed har givet ham stort ”know how” og anerkendelse i branchen, såvel hos forhandlere som ryttere. Erreplus´ innovative tankegang og passion, samt høje kvalitetsbevidsthed gør brandet yderst tiltalende. Erreplus producerer sadler til dressur, spring og military.

Roberto Rasia: ”En hest, en rytter, den rigtige sadel: Det perfekte match”

ERREPLUS’ MODELLER

Adelinde dressursadler
Denne model, der er oprettet i samarbejde med Adelinde Cornelissen, den hollandske mester og vinder af verdensmesterskabet og olympisk medalje. Testet af mesteren og af mange andre professionelle ryttere.

Sadlen har vist, at den forbedrer både hestens gang og ryttersæde betydeligt. De forreste ruller med velcro giver ryttere mulighed for at vælge den knæstøtte, der bedst passer til deres behov. Denne model fås med et dybt eller åbent sæde. Det dybe sæde understøtter en mere lodret kropsholdning, mens det åbne sæde sikrer større frihed til at sidde og bevæge sig.

Sadelklapperne er fremstillet af dobbelt læder, der sikrer fremragende kontakt og stor blødhed.

Alle dressursadler fås i 16/17/18 tommer versioner. Fås med standard- eller SL-paneler.

Elena / Vittoria dressursadler

Denne model er designet i samarbejde med en norsk tekniker og skabt med et åbent sæde som standardversion. De anatomisk formede blokke er udviklet uden for klappen og sikrer maksimal frihed for benet, mens den giver behagelig støtte. Elena fås med et dybt eller åbent sæde. Det dybe sæde understøtter en mere lodret kropsholdning, mens det åbne sæde sikrer større frihed til at sidde og bevæge sig.

Vittoria er lavet som en mono flap-versionen af ​​Elena-sadlen

Alle dressursadler fås i 16/17/18 tommer versioner. Fås med standard- eller SL-paneler.

Impulse dressursadler

Denne model er den seneste tilføjelse til Erreplus-familien. Den er designet og lavet til at passe til moderne heste med en kompakt og god muskuløs form, og anbefales også varmt til korte ryg.

Dens bløde sæde er designet til at garantere maksimal komfort, hvilket giver en tæt kontaktfølelse. For denne særlige model er der kun en type sæde, så det vil ikke være muligt at bestille et åbent eller dybt sæde.

En anden innovation vedrører klapperne: Fremstillet udelukkende af dobbelt læder, de sikrer fremragende kontakt og større blødhed. Impulse Mono har lange, ergonomisk formede knæpuder. De består af et blødt teknisk materiale, som giver komfort i kontaktområdet med rytterens ben og solid støtte på den ydre overflade.

Alle dressur sadler fås i 16/17/18 tommer versioner.

Denne model er kun tilgængelig med denne type panel, så det er ikke muligt at bestille den i standard- eller SL-versionen

Se hele udvalget af sadler fra Erreplus

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce