Annonce

KINGSLAND – Stilrent design & høj kvalitet til hest og rytter

Annoncørbetalt artikel

Kingsland er et norsk mærke, som siden starten af 1999 er vokset til at blive en af verdens største producenter af hestesportsudstyr. Kingsland er kendt for deres stilrene design og høje kvalitet. Deres funktionelle ridetøj er designet med fokus på komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed.

Kingsland har et kæmpe sortiment, hvor du finder alt i beklædning til hverdag og stævne, både til damer, børn og herrer. Hos Winthers Rideudstyr kan du finde et stort udvalg af strømper, bluser, tights, kasketter, jakker, tasker og meget mere til rytter. Samt underlag, gamacher og meget mere til hesten.

KINGSLAND KOLLEKTIONER

Kingsland laver 4 kollektioner om året, som er tilpasset årstiden. Dertil har de en fast bred Classic serie, med produkter som ikke går ud af produktion. Samt en Earth serie som er lavet 100% af genbrug.

KØB KINGSLAND PÅ WEBSHOPPEN ELLER I BUTIKKEN

Vi er en dansk webshop, som tilbyder hurtigt levering, gratis vejledning og billig / fri fragt ved køb over kr. 500,-. Søger du noget bestemt? Kontakt os på telefonnummer 58500405 eller mail info@winthersrideudstyr.dk
Du kan også besøge vores over 900 m2 store butik på Kalundborgvej 35 i Slagelse.

Se hele udvalget af kingsland

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce