BUCAS – Hos Winthers

Bucas har siden 1981 designet, skabt og lavet dækkener med fokus på høj funktion og kvalitet til heste. De har udviklet en bred vifte af yderst innovative og teknisk avancerede produkter, med stor tradition for banebrydende “intelligente” produkter til heste. Bucas dækkner er kendt for at være vandtæt, vindtæt, åndbare med en fantastisk pasform. Bucas har også perfektioneret “Stay-dry” princippet ved at bruge fugttransporterende for, der transporterer sved og fugt væk fra hesten, mens indersiden af foret forbliver tørt. Sidst men ikke mindst den legendariske Bucas Dublin grime er designet til at give stor komfort for hesten og være superslidstærk.

BUCAS POWER TURNOUT MEDIUM 150G, SØLV

Bucas Power Turnout har en ballistisk nylon yderside, er vandtæt, åndbar og har en varmereflekterende indvendig aluminiumbelægning. Click’n Go med Snap-lock foran fastgørelsessystem betyder, at Power Turnout altid er den perfekte pasform!

Power Turnout kommer også med Stay-dry Anti-Bacterial foring, hvilket betyder, at dækkenet kan lægges på en våd hest på samme måde som et sveddækken. Den vil hurtigt tørre hesten og kan efterlades på, så man undgår ekstra dækkenskift. Fås i et klassisk snit, med en Combi Neck sælges separat, Big Neck og High Neck stil.

Læs mere om: Bucas Power Turnout

HVORFOR VÆLGE BUCAS?

Hvis du gerne vil:

  • Spare tid.
  • Sætte din hest ud på fold uden at bekymre dig om ændringer eller ekstreme vejrforhold.
  • Undgå unødvendige dækken skift.
  • Brug dækkener, der nemt kan vedligeholdes og er seje, slidstærke og langtidsholdbare. 

Bucas tilbyder 2 års garanti mod enhver fabrikations- eller materialefejl på deres sortiment, men du kan forlænge den til 3 år på deres Power og Smartex sortiment af dækkener. Alt du behøver er dit købsbevis og detaljerne fra etiketten på tæppet. Dit tæppe skal registreres inden for 30 dage efter købet. Garantien omfatter ikke normal slitage og utilsigtet skade. Begrænsninger gælder.

Tilmeld dig her: http://www. bucas.com/extend-your-guarantee/

Se hele udvalget af BUCAS produkter

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce