Annonce

KASK giver maksimal komfort, eksklusivt, design og top sikkerhed

Annoncørbetalt artikel

KASK’s mission er at opretholde en perfekt balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design i deres produkter. KASK -kvalitet er en garanti som følge af mange omhyggeligt overvågede sikkerhedstests og innovative teknologier, der bruges ved design af hjelme. Alle KASK -produkter er 100% fremstillet i Italien og har gennemgået de mest strenge sikkerheds- og kvalitetstest.

KASK – DOGMA HUNTER RIDEHJELM, BLACK

Designet og fremstillet i Italien, Dogma Hunter ridehjelmen er lavet med perfekt stil, design og funktionalitet. Dens elegante form og unikke teknologiske detaljer garanterer rytteren komfort, sikkerhed og høj ydeevne. Den brede skygge sikre solbeskyttelse og optimere komforten hos rytteren. Den støbte ydre skal, i ABS, er meget modstandsdygtig og let. Det er dækket med et specielt tekstilmateriale, der er vandtæt, ridsefast og vaskbart. Derudover er det bløde øko-læder hagerem allergivenligt, vaskbart og hjælper med at undgå hudirritationer. 

Den komfortable og åndbare indre polstring er lavet af 100% Merino Uld: en naturlig antibakteriel fiber, der giver unikke niveauer af åndbarhed og termoregulering. Den indvendige skal er lavet med ekspanderet polystyren og har tre densitetsniveauer for at sikre total stødbeskyttelse, komfort og lethed. Med to bikagelignende beluftningsgitre indbygget i polystyren giver et smart ventilationssystem i hjelmen store mængder kølende luftstrøm, hvilket giver rytteren ekstra komfort.

Læs mere om Dogma ridehjelmen her

Se hele udvalget af KASK Produkter

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce