15 pinlige ting alle hesteejere har oplevet

Kender du de der øjeblikke, hvor man bare ville ønske, at man kunne opdrage lidt bedre på sin hest? Hvorvidt noget er upassende, forkert, ulækkert eller bare lidt for meget ligger en hest så uendelig fjernt – og det kan der komme de mest pinlige, men også ret sjove, momenter ud af for deres ejere. Se bare her…

Læs også: Derfor bør du være kæreste med en hestepige

Annonce

Det er virkelig pinligt at have hest…

1) Når du har taget kæresten med ud i stalden, og han eller hun siger: “Skal den så ind i sit bur nu?” – selvfølgelig imens hele stalden hører det.

2) Når dommeren afbryder dit dressurprogram, fordi du har misset en øvelse, som du ellers har øvet noget nært 100 gange! Eller… Det føler du i hvert fald, at du har.

3) Når du falder på langs ned i mudderet ude på folden – eller bare ligner en, der er – og skal hjem med den offentlige transport bagefter.

4) Når din hest træder dig på tæerne og du herefter skal prøve at holde masken over for den lækre date, du har taget med ud for at hilse på dit “åh, så søde barn”.

5) Når du står i hestetøj i supermarkedet og ved, at samtlige i køen ikke bare kan se men i dén grad også lugte, hvor du sidst har været.

6) Når din veninde fra stalden ringer til dig, fordi din kæreste, som i går lovede at lægge et dækken på din hest for dig, er kommet til at spænde bringepartiet rundt om hestens bagdel.

7) Når din træner spørger, om det er dig eller hesten, der puster så meget.

Annonce

8) Når din hest bare ikke vil stå stille i slutparaden foran dommeren, og du på vejen ud føler dig nødsaget til letsmilende at rulle med øjnene for at undskylde for dens uopdragenhed.

9) Når du sætter dig ned for at tisse i boksen og staldmesteren kommer ind, vender sig om og lader som om, at han ikke har set noget – og du tør aldrig kigge ham i øjnene igen.

10) Når din hest besørger sin nødtørft direkte ned i din staldmakkers strigletaske.

11) Når du er til stævne og hesten beslutter sig for højlydt at udlede sine gasser hele vejen igennem jeres ridt.

12) Når du skal vise din hest frem for en kommende køber, og den ikke vil med ind fra fold. “At sælge sig selv er i hvert fald ikke dens spidskompetence, haha”, må du pinligt forklare.

13) Når din hest glemmer at marksten er – og forevigt vil være – en hel del mere ufarlige end de tog, busser og store lastbiler, der kører forbi dens fold hver eneste dag.

14) Når din hest gør sig det behageligt ved både at lette hale og storgabe foran dommeren ved sin første mønstring.

15) Når din hest beslutter sig for at “snacke” lidt af det grønne stævnepynt på banen – altså når tiden er gået i gang.

Vi er ikke i tvivl om, at du ogå har et par gode – hvis ikke endnu bedre – pinlige øjeblikke i ærmet. Har vi ret?

Læs også: Derfor bør du holde dig væk fra en hestepige

Annonce

Artiklen er oprindelig bragt i november 2019.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce