5 ting du kan lave med din hest i sommervarmen

Endelig! Endelig har vi haft flere dage i træk hvor temperaturen har været over de +20. Det er ikke til at forstå, at for kun en måned siden lå der sne rundt omkring i landet. Vi er blevet helt sommerkulrede, og kommer her med nogle ting, dig og din hest kan lave sammen i sommervarmen.

1. Tag på skovtur
Pak en picnickurv med de lækreste snacks, saml dine bedste venner og tag så på tur. Der er ikke noget hyggeligere end at se de flotte blomster eller grønne trækroner.

2. Find en græsplet og hyg jer
Trænger du til noget kvalitetstid med din hest, som ikke er ridning? Til denne ting behøver du ikke meget mere end en grime, et træktorv og en græsplet. Smid dig selv i græsset eller på en stol, og ellers så bare nyd solen og hyggen.

3. Tag på stranden
Find en ikke så befolket strand og tag ud og rid i vandkanten. Nogle heste elsker vand, mens andre springer til side for en vandpyt. Husk at lyt til din hest og vær forsigtig.

4. Få taget nogle flotte billeder
I vores magasin kan du få nogle tips til hvordan du får taget flotte billeder af din hest, her i foråret/sommeren. Læs om dem her.

5. Vask din hest
Udnyt det gode vejr og få gjort din hest helt ren! Vask, skrub, sæb ind, skyl, gentag! Du får en lækker ren hest, og I får hygget jer sammen.

Vi ønsker jer alle sammen en god sommer og NYD nu det gode vejr mens det er her.

Læs også: Must haves til sommerbeklædning

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce