Will & Severo: To hestemænd med en fælles mission

Sponsoreret af Dansk Varmblods Hingstekåring.

Under titlen “One Moment in Time” vil to af verdens dygtigste hestemennesker, spanske Severo Jurado Lopez og australske Will Rogers, føre publikum ind i deres træningsunivers i torsdags aftens showclinic under Dansk Varmblods Hingstekåring 2020 i MCH Messecenter Herning.

Will Rogers og Grand Deur i fri dressur. Foto: Majken Soelberg

Severo Jurado Lopez og Will Rogers er hver især kendte verden over for deres præstationer med heste, der viser dem deres tillid og giver sig 100%. For Severos vedkommende er det som dressurrytter fra unghestechampionater til Grand Prix og med mange internationale sejre, mens Will Rogers har gjort karriere med sit arbejde med hestene fra jorden, hvor han er i stand til at knytte stærke bånd og opbygge selvtillid, der gør hesten i stand til at præstere selv under pressede omstændigheder.

Hver især er de eksperter på deres område, og når de skal optræde sammen i Dansk Varmblods showclinic, er det ikke et helt nyt samarbejde, vi skal se, for de to topprofessionelle hestemænd har nemlig arbejdet sammen i over et år. De komplimenterer hinanden perfekt og har skabt et samarbejde, hvor de lærer af hinanden – og det er lærerigt at opleve!

I Dansk Varmblods showclinic torsdag den 5. marts 2020 med undertitlen “En komplet hest – forberedelsens kunst” vil du møde to hestemænd med en fælles mission.

Du vil få indblik i deres målrettede og dedikerede arbejde og i deres tanker og fokus i arbejdet med hestene – du kommer med helt ind i deres særlige hesteunivers og finder svar på: Hvad har Severo fokus på, når han først gang sidder på en unghest, og hvad fokuserer Will på, når han første gang møder en unghest? Hvilken adfærd er nemmest at takle, og vil de være i stand til at læse hesten første gang de møder den?

valegro
Foto: FEI / Arnd Bronkhorst / Pool Pic

På spørgsmålet om “den komplette hest” findes, svarer de begge prompte: Valegro! Den hest har på samme tid i sit liv været i stand til at præstere sit maksimale i alverdens dressurarenaer, været hyggeonkel midt i Central Park i New York, hvor alle hans fans kunne klappe ham, og været ugentlig turhest for sin ejer, en dame i 70’erne. Det er den ultimativt komplette hest.

Severo og Will afslører, at du godt kan glæde dig til mere end en almindelig clinic-aften, da de allerede nu har et par overraskelser i tankerne.

Følg “dansk varmblodshingste kaaring” på Instagram og Facebook, hvor Severo og Will efter nytår er klar til spørgsmål og svar og ligeledes bringer videoklip, hvor de løfter sløret for små dele af deres program for clinic-aftenen.

Køb dine billetter til arrangementet her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce