Det danske dressurlandshold til VM er valgt: Forventninger om medaljer

Der er nok mange danske ryttere, der har fulgt godt med i CHIO i Aachen her i weekenden, da de danske ryttere leverede historiske resultater. Og i kølvandet på disse resultater, er der nu blevet offentliggjort, hvilke ryttere der skal repræsentere Danmark til VM i Herning senere på året. Så nu er rytterne til det danske dressurlandshold altså officielt!

Læs også: 5 flotte verdensrekorder i dressur

Annonce

Dressurlandsholdet

Det danske dressurlandshold er i dag blevet offentliggjort af Dansk Ride Forbund, og er som følger:

  • Cathrine Laudrup-Dufour / Bohemian eller Vamos Amigos
  • Carina Cassøe Krüth / Heiline’s Danciera
  • Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
  • Nanna Merrald Rasmussen / Blue Hors Zack

Reserverne, som skal også skal være klar er:

  • Andreas Helgstrand / Jovian og Queenparks Wendy
  • Lone Bang Larsen / Thranegaardens Rostov

Bohemian eller Vamos Amigos?

Efter denne udmelding samt de gode resultater i Aachen er der mange, som undre sig over, hvilken hest Cathrine Laudrup-Dufour mon ender med at tage med til VM. Men indtil videre kan vi kun gætte, da det først besluttes senere på måneden, om det er Bohemian (ses på billedet til venstre) eller Vamos Amigos (ses på videoen til højre), der udtages endeligt til VM. Så de de danske dressurfans må vente i spænding.

Læs også: 10 ting, du ikke vidste om Bohemian

Begejstrede ryttere

Som de udvalgte ryttere netop har færdiggjort weekendens stævner, kan de nu fortælle, at de skal repræsentere Danmark til VM. I skrivende stund har både Nanna Merrald Rasmussen og Daniel Bachmann Andersen annonceret nyheden på deres Instagram, hvor de begge udviser stor begejstring. Du kan se og læse opslagene herunder.

Læs også: Dressurlandsholdet klar til Nations Cup i Compiègne

Forventning om medaljer

Der er ingen tvivl om, at Danmark gør det rigtig godt i dressuren, og det viser weekendens resultater i Aachen tydeligt. Her var resultaterne nemlig historiske og er med til at sætte høje forventninger til det kommende VM.

I forbindelse med offentliggørelsen af dressurlandsholdet udtaler Anne-Mette Binder, som er elitesportschef hos DRF, følgende:

“Det er fantastisk, at dansk dressur råder over så mange kvalificerede ekvipager på højt niveau. En stor tak til alle hesteejere, der så velvilligt bakker op om de enkelte ryttere og deres team. Frem mod VM bestræber vi os på at skabe de bedst tænkelige betingelser for rytterne og deres fantastiske grooms, så alle kan holde fokus på opgaven, der ligger foran os i Herning. Jeg er helt sikker på, alle vil gøre deres bedste og støtte hinanden for at leve op til forventningerne om medaljer. Hvilket metal de i givet fald ville blive af, må tiden vise,“.

VM finder sted i Herning fra den 6.-14. august, og vi tror, at der er mange der glæder sig allerede!

Læs også: Daniel Bachmann: ”Jeg må knibe mig selv i armen over, hvor godt det går”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce