Annonce

En hest er ikke “bare en hest”

Heste. Et majestætisk dyr, som kun få, er så heldige at have i hverdagen. For det meste er de årsag til uendelig glæde, men sommetider er det også dem, som får os til at stoppe op, og tænke over tilværelsen. De kan være grundlag for fordybelse, for læring og for masser af skønne stunder, men de kan også være dem, som giver frustrationer og grå hår i nakken.

Det er for det meste kun hestefolk, som ved hvad der snakkes om, når ovenstående bliver nævnt. Omverdenen må se på, mens det kan virke som om, at en rytter befinder sig i anden tid og sted, og derfor kan det for nogen virke mærkeligt, hvordan en hest kan betyde så meget for en rytter.

Dette digt nedenfor er dedikeret til de heste vi har kendt gennem tiden, og som på den ene eller anden måde har gjort os til dem vi er.

LÆS OGSÅ: 5 betagende digte om det at have hest

”Bare en hest”

Fra tid til anden, fortæller folk mig: “Op med humøret – Det er bare en hest” eller, det er mange penge for “bare en hest“.
De forstår ikke den rejse jeg har været på, de timer jeg har brugt, de penge der er brugt på “bare en hest”.
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er blevet til omkring “bare en hest”.
Mange timer er gået, hvor mit eneste selskab var med “bare en hest”, og på intet tidspunkt har jeg følt mig alene.

Nogle af mine sørgeligste øjeblikke, har været som følge af “bare en hest”, og de dage, hvor alt har været henlagt i mørke, har et kærligt puf fra ”bare en hest”, givet mig nærværd og tryghed til, at overvinde de svære tider.
De, som synes det “bare er en hest”, vil formentlig også bruge sætninger som “bare en ven”, “bare en solopgang” eller “bare et løfte”.
“Bare en hest” giver mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde.
“Bare en hest” giver den medfølelse og tålmodighed, jeg har brug for, for at blive et bedre menneske.

På grund af “bare en hest”, kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande i mod fremtiden.
Så for mig og personer som er som mig, er det ikke “bare en hest”, men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde som befinder sig i hvert øjeblik.
“Bare en hest” bringer det bedste frem i mig, og får mine tanker væk fra mig selv, og dagens bekymringer.
Jeg håber at folk en dag vil forstå, at det ikke “bare er en hest”, men noget der gør mig til det individ jeg er, så jeg ikke blot er ”bare et menneske”.

Så næste gang du høre sætningen “bare en hest”, så smil. Smil fordi, at du er en af de få heldige, som forstår.

Gendelt artikel fra juli 2018

Relaterede tags

Lignende artikler

Kategorier

Advertisment

Instagram