Energirapport for april: Hvem er jeg og hvad skal jeg?

Vi har lige hilst på nogle uger med mange frustrationer, men nu er energierne endelig ved at dampe lidt af. Før påske havde vi dog et par meget heftige uger, hvor de fleste mennesker var ved at blive sindssyge over den indre konflikt af:

  • Hvem er jeg og hvad skal jeg i fremtiden?
  • Hvorfor sker der ikke en skid?
  • Hvorfor er jeg helt tom og blank indeni?

Læs også: Er det godt for en sensitiv rytter og sensitiv hest at være sammen?

Her er forklaringen

Tingene går meget stærkt lige nu i energierne og det er svært at følge med. Man kan sige, at du er ved at vokse ud af hvad du engang var.

Når vi opgraderer og vores energier skifter og forhøjes i frekvenserne hurtigere end vores fysiske kroppe kan følge med på, der kan vi miste os selv. Vi kan blive i tvivl om hvem vi er og hvad vi skal.

Det er nu, at du har mulighed for at finde tilbage til dit ægte jeg. Foto: Arkiv

Dette er en genfødsel af dig. Det giver dig en mulighed for at finde tilbage til dit ægte jeg. Jeg fortalte dig i sidste måned, at marts måned ville blive den bedste måned i 2021.

Det blev den også, fordi det forhåbentlig stod dig soleklart, hvad du VIRKELIG var træt af. Men så kommer næste problem. Hvad skal du så?

Relationer

Det er på tide at skabe forandringer i dine relationer.

Du behøver ikke nødvendigvis skifte dem ud, som du har. Det kan være, at du får mulighed for at øve dig ved at sætte grænser, eller nærmere italesætte dig selv. De kan ikke vide hvordan du har det, hvis du ikke åbner munden.

Det kan være, at du antager, at de BURDE vide det. Det er dog ikke ensbetydende med, at de er tankelæsere i deres fritid.

Du har haft et mønster, eller en måde at være i relationer på, som du nu ubevidst er ved at gøre op med. Vi kommer til at blive mere tiltrukket af at være sammen med mennesker, der vibrerer på vores frekvenser. Vi vil opleve at få modstand på at være sammen med folk, der ikke vibrerer som os. Men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at de skal smides ud med badevandet.

Arbejdssituationen

Der kommer flere muligheder til dig i april måned, hvis du er åben overfor at se dem. Nogle af jer har allerede været lagt ned af for mange arbejdsopgaver i marts måned.

Universet sender dig ikke nødvendigvis et jobopslag i din indbakke, men de viser dig muligheder, som du kan føle dig tiltrukket af. Det er kun DIG, som kan selvsabortere det ved ikke at tro på, at du er god nok til at få jobbet. Eller at nogle vil lytte til dig, eller læse hvad du har at fortælle dem.

April rummer nye muligheder for dig. Foto: Arkiv.

Til dig der HAR indset, at det er tilbud universet sender i din retning, men lader dig stresse lidt over de mange muligheder, så vær gerne opmærksom på, at dine valg skal føles godt og du ikke bare lader dig overvælde af tilbuddene. Fordi du måske føler dig elsket, vigtig eller noget værd.

Der vil være fokus på at hele dette op og for at det kan lade sig gøre må vi mærke følelsen af sorg. Vi kan ikke slippe de gamle mønstre, hvis vi ikke får lov til at mærke dem igen. Du må derfor gerne mærke efter hvad dine følelser vil dig nu.

  • Kan du bruge dem til noget, eller til at gå frem i stedet for?
  • Kan du føle: Jeg er ikke noget værd. Der er ikke nogen der har brug for mig.
  • Kan det vendes om til: hvad er du værd? Har jeg brug for, at nogen har brug for mig? Og i så fald hvorfor, eller hvad vil jeg så give dem?

Du vil blive hjulpet på vej af tyrens tegn til at finde din selvtillid og troen på dine egne evner også selvom du måske ikke har fat i det lige nu.

Hav tålmodighed og vær rummelig når det gælder samarbejdsaftaler med andre. Hvis det ikke er meningen, at det skal falde på plads, så giv slip hvis det falder til jorden.

Du kan komme til at fastlåse dig på et mål og knokle dig halv ihjel for at nå derhen, hvilket vil være din stædighed, i stedet for at få øje på de muligheder der åbner sig for dig ved siden af.

Læs også: Er vores heste emotionelle skraldespande?

Tænk større og ønsk større! Foto: Arkiv

Dit store gennembrud er nu. Du har muligheden for det nu

Det der kan gøre processen svær for dig lige nu er, at du måske har en følelse af, at du har brug for at bruge dig og dele ud af din store viden, og at gøre dig nyttefuld overfor andre mennesker.

Din retfærdighedssans er også stigende, så nogle af jer vil få lyst til at kommunikere emner, som vil skabe debat. Noget som er tabubelagt, eller som trænger til at blive italesat.

Vær opmærksom på, at du i denne proces, hvor det hele går så stærkt, kan komme til at underminere hvad du egentlig ønsker for dig selv. Det betyder, at de idéer eller ønsker du har til dig selv og i dit liv kan blive for små eller underspillet.

Tænk større! Ønsk større. Sæt større mål, end du nogensinde har gjort før og vigtigst af alt så tro på dem.

Selvhealing i fokus

Energierne kan ikke se forskel på, om du modtager kærlighed, eller giver kærlighed. Kærlighed er en energi, som cirkulerer rundt iblandt os. Nogle tager den og mærker den og sender den videre, eller beholder den lidt hos sig selv. Andre går lige forbi den og registrerer den slet ikke.

Energien fortsætter med at have liv, fordi vi tager den op og leger med den. Derfor er det alfa omega, at du begynder at hele dig selv op, for at undgå at selvsabortere dine egne mål og drømme.

Nok er det en kliché, men ikke desto mindre er det sandt, at det er rejsen der heler dig. Det er rejsen, hvor du skaber noget, der giver dig noget.

Få adgang til hele energirapporten her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce