Holdånd i Bernstorffsparken i weekenden

Fredag, lørdag og søndag afgøres DRF-mesterskabet i springning for ponyhold ved Sportsrideklubbens landsstævne, og det bliver spændende at se hvilken af de deltagende klubber, der på søndag kan modtage guldet og titlen som Danmarks bedste klubhold. Stævnet afvikles i skønne omgivelser i Bernstorffsparken, og har I muligheden, bør I tage turen til Charlottenlund og opleve dansk springning inklusiv klubholdsspringning i topklasse – der er gratis adgang. I kan også se med fra søndagens finale, når Zibra streamer direkte på nettet.

Afvikling af mesterskabet
Alle klubber skal stille med hold bestående af tre eller fire ponyekvipager fra samme klub, og ekvipagerne skal være bestå af mindst to forskellige ponykategorier. Fredag afvikles kvalifikationsklassen i MA1* efter metode A, og fra denne klasse går de otte bedste hold på fejl og tid (dog alle hold med 0 fejl) videre til finalen søndag, der springes i MA2* efter metode B1. De øvrige hold springer B-finale lørdag i MA1* efter metode B1.

Afviklingen, som blev afprøvet første gang ved DRF-mesterskabet for ponyhold på Stevnstrup Rideklub sidste år, er inspireret af Barcelonas afvikling af Furusiyya Nations Cup i 2014. Hensigten er, at der skabes mere fokus på holdkonkurrencen, for at udvikle rytterne til at klare det pres, det giver, at være en del af et hold.

Følg Sportsrideklubben (SPR) på Horsebook

Start- og resultatlister

Zibra Sport – live-streaming søndag

Kilde: rideforbund.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce