HorsePro er dansk produceret kvalitetsfoder

Annoncørbetalt indhold: NAG.

HorsePro er en foderserie udviklet af NAG, Nordsjællands Andels Grovvareforening og på fabrikken i Helsinge har NAG produceret foder til heste i mere end 50 år. Filosofien bag vores produkter er, at godt grundfoder er vejen til en velfungerende hest. Serien er udviklet i samarbejde med de bedste eksperter, og der er ikke sparet på hverken faglighed eller ambitioner.

HorsePro-foderet er GMO frit og indeholder organiske mineraler samt naturligt E-vitamin. Hovedparten indeholder desuden en urteblanding bestående af rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde og kvas fra vindruer og oliven, som er med til at give en god smag og øger hestens trivsel ved bl.a. at tilføre gavnlige antioxidanter. Fire af HorsePro-seriens populæreste fodervarianter er; Elite, Sport, Easy Nature og Fiber Plus.

HorsePro Sport

Konkurrencehesten stiller store krav til foderet. Sammen med træning og management er foderet en af de vigtigste faktorer, som udgør basis for den krævende præstation. Hesten skal have tilført de rigtige mængder energi, protein, samt vitaminer og mineraler, for at kunne gøre sit bedste i træningen og på stævnebanerne. HorsePro Sport er et velegnet fuldfoder, der lever op til konkurrencehestens behov. Foderet er tilsat både pre- og probiotika for at støtte fordøjelsen bedst muligt.

 

HorsePro Elite

HorsePro Elite er et pelleteret tilskudsfoder uden korn, og derfor med et lavt stivelsesindhold på kun 1,9%. Foderet har en høj koncentration af protein, vitaminer og organiske mineraler, hvilket medfører at man kan dække hestens behov ved en lav daglig tildeling. Foderet er egentlig udviklet til avlshopper og ungheste, men blandingen er også blevet særdeles populær til sportsheste i kombination med Fiber Plus. Nøjsomme heste kan også have gavn af HorsePro Elite, idet det lave stivelses og sukkerindhold gør at HorsePro Elite egner sig godt til heste, der ikke tåler meget af dette. Det er økonomisk at fodre med HorsePro Elite, men kvaliteten er helt i top. Foderet er tilsat Agrimos, der støtter hestens mikroflora og immunsystem.

HorsePro Easy Nature

HorsePro Easy Nature er en kaloriefattig müsli målrettet nøjsomme racer, hvor lav udfodringsmængde samt lavt sukker- og stivelsesindhold er i fokus. Denne unikke blanding er helt kornfri og i stedet sammensat af gode fiberkilder, hvilket sikrer god tyggetid og stimulering af de gode tarmbakterier – forudsætningen for en sund fordøjelse. Alle råvarer er nøje udvalgt for at imødekomme den nøjsomme hests behov. Blandingen er selvfølgelig GMO fri og indeholder organiske mineraler og er herudover krydret med lækre gulerodsflager, ølgær og hørfrø. Sidst men ikke mindst er den tilsat Agrimos som har en prebiotisk effekt og bidrager til et velfungerende fordøjelsessystem.

HorsePro Fiber Plus

I den kolde tid, bruger hestene mere energi på at holde varmen og har derfor svært ved at holde huld. Det gør at hestene hurtigt kan komme til at mangle overskud til det daglige arbejde. HorsePro Fiber Plus er et tilskudsfoder, helt uden korn, sammensat af olie og fibre, så der tilføres hesten de ekstra kalorier, der er behov for i den kolde tid. Dette kalorieholdige tilskudsfoder kan dermed give din hest et godt huld til vinteren og din hest får et boost til de daglige opgaver. Fibrene og ølgæren i HorsePro Fiber Plus er med til at vedligeholde en god fordøjelse, og omega-3-olien fra hørfrø understøtter huden og giver hesten en flot skinnende pels. HorsePro Fiber Plus kan supplere eller helt erstatte korn i hestens daglige foderration. Stivelses- og sikkerindholdet er desuden meget lavt, og egner sig derfor godt til de varme heste og til de heste der ikke tåler for meget stivelse og sukker.

Nordsjællands Andels Grovvareforening (NAG):

  • Etableret 1965
  • Ejes af de ca. 600 medlemmer
  • Ledes af bestyrelse på ca. otte mand
  • Beskæftiger cirka 25 mand
  • Afdelinger i Helsinge og Borup
  • Rådgiver indenfor med planteavl, foder til kvæg og svin, foder til heste og hobbydyr
    Har over 30 forhandlere på Sjælland og egen Webshop >>> www.HorsePro.dk eller https://www.nag.dk/webshop
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce