“Hvis ‘almindelige’ ryttere som mig kan, så kan alle”

Mille Lykke Jørgensen er en almindelig, dansk hestepige, som deler sin hverdag gennem sin Instagramprofil. På sin profil vil hun gerne give sine følgere håb om, at alle kan komme lige så langt som hende i hesteverdenen. Her kan du lære hende meget bedre at kende, og læse hvor hun finder inspiration, og hvad hun elsker ved at være hestepige.

Læs også: Derfor bør du være kæreste med en hestepige


Mille Jørgensen. Foto: Photos By Vrixen.

Jeg er et kæmpe legebarn. Det er nok også derfor, at mange af mine opslag tit er super friske og derfor, at der skal ske lidt.

– Mille Jørgensen

Hvad elsker du allermest ved hesteverdenen? 

Det, jeg elsker allermest, er lidenskaben og passionen. Dette mærker man virkelig til de helt store events, hvor der samles butikker, shows og konkurrencer for eksempel til messen i Herning.

Hvornår og hvordan kom du ind i hesteverdenen? 

Jeg var ca. 11 år gammel, da jeg startede. Min søster holdt konfirmation, og hun fik en pony i konfirmationsgave. Det gjorde, at jeg også ville have én, for søster kan jo ikke have noget, lillesøster ikke har, så derefter fik jeg hurtigt min egen pony. 

Hvad er din mindste yndlingsting ved at være hestepige?

Jeg elsker generelt alt ved at være hestepige. Det siger mig ingenting, hvad andre tænker.

Læs også: 10 hurtige til Cirkeline Olsen

Hvad træner du mest med din hest?

Jeg træner mest almindelig grundridning eller konditionstræning, samt spring.

Hvor ser du sig selv om 5 år? 

Om fem år satser jeg på at have endnu en hest, erfaring med landsstævner på M-niveau og forhåbentligt højere. Dog er det altid svært at spå om, når man aldrig ved, hvornår man måske løber ind i en skadesperiode.


Mille Jørgensen til springstævne. Foto: Privat

At følge folk på min egen alder som opnår en helt masse, giver mig inspiration til at klø på. 

– Mille Jørgensen

Hvad bruger du din Instagram til, og hvad vil du gerne have, at dine følgere får ud af at følge dig?

Mine følgere får fede videoer at se, men også “håb” om, at hvis en almindelig amatørrytter som mig kan, så kan alle! Vel og mærket også på en hest til en rimelig pris.

Der er mange, der følger dig for at få inspiration – men hvor finder du selv inspiration?

Mine trænere giver mig inspiration, samt at følge folk på min egen alder som opnår en helt masse, giver mig inspiration til at klø på. 

Hvilke instagrammere synes du, at man skal følge?

Jeg synes Photosbyvrixen er sjov at følge. Ikke nok med at det er en helt igennem fantastisk profil med vild kvalitet og proffessionelt indhold, så er det også min “privatfotograf” samt “video-maker”. Og oven i hatten også min søster, win-win.

Mille Jørgensen. Foto: Majken Soelberg

Mine følgere får fede videoer at se, men også “håb” om, at hvis en almindelig amatørrytter som mig kan, så kan alle! Vel og mærket også på en hest til en rimelig pris.

– Mille Jørgensen

Hvad spørger dine følgere mest indtil på din Instagram? 

De vil rigtig gerne vide meget om mit private liv; for eksempel hvem min kæreste er, når jeg måske ligger en story ud, hvor han titter frem. 

Et random fact om dig?

Jeg er et kæmpe legebarn, det er nok også derfor, at mange af mine opslag tit er super friske og derfor, at der skal ske lidt. I stedet for at det altid holdes pænt og nydeligt.

Husk, at du kan gå ind og følge Mille på Instagram og se hendes flotte billeder og videoer.


Du kan også gå ind og følge den profil, som Mille selv anbefaler:


Du kan få mere inspiration til andre hestemennesker på Instagram ved at læse vores bud på 10 instagrammere du skal følge.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce