10 danske og internationale instagrammere, du som hestemenneske bør følge

Her er 10 af de fedeste instagrammere indenfor hesteverdenen, der kan give dig en masse dejlig inspiration til livet med hest. Så åben din Instagram og læs med her! Der er både noget for dressurrytteren, springrytteren, rytteren som elsker at ride i det fri og rytteren, der ganske enkelt bare elsker alt, hvad der har med heste at gøre!

Life Between The Ears

Elsker du både at ride og rejse? På profilen @lifebetweentheears er det netop disse to ting, der er kombineret. Profilen samler billeder fra ryttere verden over, og viser på denne måde verden set fra en sadel. Billederne er nemlig taget fra ryggen af en hest, og man kigger ud mellem hestens ører og ser smuk natur og fantastiske steder fra hele verden. Fantastisk inspiration!

Læs også: Skønhedsguide: Fra stalden til suit og stiletter

Cathrine Dufour

Cathrine Dufour har taget den danske hesteverden med storm, og med sine 190.000 følgere på Instagram, inspirerer hun hestemennesker i hele Danmark. Hun er dressurrytter på topniveau og viser blandt andet videoer af vilde dressur øvelser, der får en til at smutte på ridebanen med det samme! Derudover giver hendes profil et spændende indblik i en professionel rytters hverdag.

Benjamin Atkinson

Benjamin Atkinson, som går under navnet @ben_actionhorses, er helt klart værd at følge! Han er træner og arbejder med hestene fra jorden. På hans profil viser han sine evner til at samarbejde med hestene fra jorden, og som navnet antyder, kan det se ret vildt ud! En vild sej profil med massere af inspiration til at huske jordarbejdet.

Carl Hedin

Carl Hedin er en dressurrytter fra Sverige som på sin profil viser sit liv som rytter. Hans feed er meget flot og inspirerer hans 210.000 følgere, med videoer og billeder fra banen og generelt livet med hest. Hans profil er helt klart et besøg værd og kan altid fylde én med inspiration og rideglæde.

Læs også: 5 fantastiske apps til hestefolket

Cirkeline Olsen

Cirkelines profil er fyldt med skønne videoer og billeder set fra en rytters øjne. Hun deler alt fra videoer på springbanen, fra dejlige rideture og skøre billeder med hendes flotte heste. Hun er en inspirerende rytter, der altid udviser positivitet og er derfor en skøn profil at besøge, hvis man har brug for lidt positiv energi.

Vil du vide mere om Cirkeline Olsen? Så kan du læse mere om hendes hverdag, og hvorfor hun er instagrammer.

Tina Lund

Hvis du er dansk rytter, kender du uden tvivl springrytter Tina Lund, da hun ikke er til at komme udenom i den danske hesteverden. På sin Instagram-profil kan du følge med i hendes dagligdag, både som mor og som professionel rytter. Hvis du kun er interesseret i at se ridning fra Tina Lund, kan du også følge hendes profil @tinalundequestrian, hvor hun kun deler billeder og videoer fra sit liv som rytter.

CK Equestrian

Hvis du ikke lige har lyst til at ride tur i dag, skal du bare se med her! På @ck_equestrian kan du følge med i livet med hest, og blive inspireret af de mange smukke videoer, som tit foregår på tur. Masser af skønne videoer af ridning i vandet, på stranden og i skoven kan kun give dig motivation til en tur i sadlen.

Yassine Cavalier

Her på denne profil bliver du husket på, hvor fri du kan føle dig, når du sidder i sadlen! Med et hav af fantastiske videoer af fuld galop på stranden kan du kun blive glad. Et besøg på @yassine_cavalier kan også være en lille pause fra din hverdag, hvor du kan drømme dig væk til en galoptur på den smukkeste sandstrand!

Yassine Cavaliers profil er privat, men det er bare at anmode, så kan du følge ham. Klik på screenshot’et for at komme til hans profil.

Inspirering Riders

Denne profil er fyldt med alt det gode fra livet som hestemenneske. Billederne er fra forskellige mennesker rundt i verden, og de repræsenterer de forskellige sider af hestelivet. Der er både flotte videoer og billeder af de sødeste heste. Virkelig god all-round profil, hvor du bliver mindet, om hvor fantastisk flotte, sjove og skønne heste er.

Diana Wahl Photography

Igennem sin profil, viser Diana sine mange smukke billeder af heste, hvor hestene kan se helt magiske ud! Hun har et stort talent for at fange smukke sider af hestene, og deler nogle fantastiske historier igennem hendes billeder. Udover det, viser hun også (indimellem) sine følgere, hvordan hun redigerer sine billeder. Så hvis du leder efter tips til fotografering, eller bare fantastisk inspiration i det hele taget, så skal du helt klart følge hende!

Malgré Tout

Husk også at gå ind at følge vores profil @malgretout.dk på Instagram! Vi gør en dyd ud af at finde smukke billeder fra andre brugere, give dig gode råd og behind the scenes-optagelser direkte fra redaktionen.

Og vidste du, at vi faktisk også har en engelsk account? Den hedder @malgretoutmedia.

Hvis du synes dette var spændende, så leder du måske også efter apps, der er gode at have som hestemenneske?

Læs også: “Man kan også være med, uden at have heste til mange, mange penge”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce