10 danske og internationale instagrammere, du som hestemenneske bør følge

Her er 10 af de fedeste instagrammere indenfor hesteverdenen, der kan give dig en masse dejlig inspiration til livet med hest. Så åben din Instagram og læs med her! Der er både noget for dressurrytteren, springrytteren, rytteren som elsker at ride i det fri og rytteren, der ganske enkelt bare elsker alt, hvad der har med heste at gøre!

Life Between The Ears

Elsker du både at ride og rejse? På profilen @lifebetweentheears er det netop disse to ting, der er kombineret. Profilen samler billeder fra ryttere verden over og viser på denne måde verden set fra en sadel. Billederne er nemlig taget fra ryggen af en hest, og man kigger ud mellem hestens ører og ser smuk natur og skønne steder fra hele verden. Fantastisk inspiration!

LÆS OGSÅ: Skønhedsguide: Fra stalden til suit og stiletter

Cathrine Laudrup-Dufour

Cathrine Laudrup-Dufour har taget den danske hesteverden med storm, og med sine over 300.000 følgere på Instagram, inspirerer hun hestemennesker i hele Danmark. Hun er dressurrytter på topniveau og viser blandt andet videoer af vilde dressur øvelser, der får en til at smutte på ridebanen med det samme! Derudover giver hendes profil et spændende indblik i en professionel rytters hverdag, og den indbefatter blandt andet hendes kone Rasmine Laudrup-Dufour, som er aktiv springrytter.

Benjamin Atkinson

Benjamin Atkinson, som går under navnet @ben_actionhorses, er helt klart værd at følge! Han er træner og arbejder med hestene fra jorden. På hans profil viser han sine evner til at samarbejde med hestene. En vildt sej profil med massere af inspiration til at huske jordarbejdet.

Carl Hedin

Carl Hedin er en dressurrytter fra Sverige, som på sin profil viser sit liv som rytter. Hans feed er meget flot og inspirerer hans mere end 400.000 følgere med videoer og billeder fra banen og generelt livet med hest. Hans profil er helt klart et besøg værd og kan altid fylde én med inspiration og rideglæde.

Cirkeline Olsen

Cirkelines profil er fyldt med skønne videoer og billeder set fra en rytters øjne. Hun deler alt fra videoer på springbanen, fra dejlige rideture og skøre billeder med hendes flotte heste. Hun er en inspirerende rytter, der altid udviser positivitet og er derfor en skøn profil at besøge, hvis man har brug for lidt positiv energi.

Vil du vide mere om Cirkeline Olsen? Så kan du læse mere om hendes hverdag, og hvorfor hun er instagrammer.

LÆS OGSÅ: 5 fantastiske apps til hestefolket

Mascha Vang

Influencer Mascha Vang har kastet sin kærlighed på hestene sammen med datteren Hollie Nolia. På heste-profilen My Equi Soulmate deler hun deres hverdag med hestene Catchmo og Allure. Hun deler åbent og ærligt om alle de op- og nedture, som følger med livet med heste, men primært handler det om en enorm kærlighed til hestene.

CK Equestrian

Hvis du ikke lige har lyst til at ride på banen eller i hallen en dag, skal du bare se med her! På @ck_equestrian kan du følge med i livet med hest. Find masser af skønne videoer og billeder af ridning i vandet, på stranden og i skoven, som kun kan give dig motivation til en tur ud i naturen!

Paddock Paradise Tasmania

Her på denne profil kan du følge en dansker, som bor på Tasmanien og har fokus på vandrefolde og hestevelfærd under de lidt varmere himmelstrøg. I beskrivelsen står der: “4 horses pretending to be CEOs of a Paddock Paradise setup in the southern part of Tasmania”, og det passer nok meget godt. Her kommer hestene nemlig i første række, og det gør profilen ret sjov at følge med på.

Inspiring Riders

Denne profil er fyldt med alt det gode fra livet som hestemenneske. Billederne er fra forskellige mennesker rundt i verden, og de repræsenterer de forskellige sider af hestelivet. Der er flotte videoer og billeder af de sødeste heste, men også sjove videoer fra hverdagen med heste. Det er envirkelig god all-round profil, hvor du bliver mindet, om hvor fantastiske, flotte, sjove og skønne heste er at have med at gøre.

Mathilde Brandt

Norske Mathilde Brandt giver dig næsten lyst til at rykke til Norge! Sammen med hestene Iver, Eira og Hero deler hun billeder og videoer fra deres hverdag samme, som primært består af jordarbejde, tricks, bidløs ridning og mest af alt fokus på samværet med hestene. Og hvis du nogle gange synes, vi har meget sne i Danmark, så er det ingenting sammenlignet med, hvad de har i Norge – men det giver nogle fantastiske billeder af tykpelsede heste i det smukke snelandskab!

Malgré Tout

Husk også at gå ind at følge vores profil @malgretout.dk på Instagram! Vi gør en dyd ud af at finde smukke billeder fra andre brugere, give dig gode råd og behind the scenes-optagelser direkte fra redaktionen.

Og vidste du, at vi faktisk også har en engelsk account? Den hedder @malgretoutmedia.

Hvis du synes dette var spændende, så leder du måske også efter apps, der er gode at have som hestemenneske?

LÆS OGSÅ: “Man kan også være med, uden at have heste til mange, mange penge”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce