MandagsBoost: Hvordan støtter du dit barn?

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi fokus på dit mindset og derigennem hjælpe dig med at blive en bedre mental rytter eller forældre. Her kan du altså lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om at du skal blive den rytter, som du gerne vil blive meget mere af!

Annonce

Hvordan støtter du dit barn?

I denne uges MandagsBoost, har Rasmus taget et emne op, som mange forældre kæmper med: Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn har for høje forventninger til sig selv og sin ridning?

Rasmus mener ikke, at det er forkert at have høje forventninger. Til gengæld skal man lære at håndtere sine bristede forventninger. Med andre ord findes der ikke nederlag og fiaskoer, men kun vundne erfaringer.Som forældre kan man måske tænke over, hvordan man kan træde ind i en kærlig rolle og give sit barn en ‘mental krammer’ fremfor at agere som en rådgivende ‘forældertræner’ – omend det naturligvis er velment.

Alt i alt handler det om at støtte barnet ved at lære det at håndtere sine resultater. Spørg for eksempel dit barn: Hvad er du blevet klogere på, og hvad kan du gøre endnu mere af næste gang?

Læs også: MandagsBoost: Kender du forskellen på en taber og en vinder?

Artiklen er oprindeligt bragt i januar 2019.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce