Nynne Navntoft: Fra beslagsmed til eventyrer i Robinson Ekspeditionen 2023

Den erfarne beslagsmed, Nynne Navntoft, taget skridtet ind i en helt ny verden som deltager i den kommende sæson af ”Robinson Ekspeditionen 2023”. Turen fra stalden til den øde ø kan måske inspirere andre til at forfølge deres drømme og tage chancer, uanset hvor usædvanlige de kan være.

Nynne arbejder til hverdag som selvstændig beslagsmed med en passion for heste, deres hove og metalbearbejdning. Hendes rejse til Malaysia som en del af holdet Robinson Ekspeditionen indeholder en historie om at følge en drøm, uanset hvor krævende turen har været, både fysisk og psykisk. Hendes stædighed, erfaring og kærlighed til arbejdet som smed har gjort hende til en respekteret figur inden for sit felt, og hendes dygtighed er en vidnesbyrd om hendes dedikation, lidenskab og vedholdenhed. Mon ikke de egenskaber bringer hende langt i Ekspeditionen i Malaysia?

Nynne udtaler: ”For mig var det meget det her med, at jeg kunne arbejde med heste og håndværk på samme tid. Det gav mig bare en virkelig god mavefornemmelse. Jeg elsker at være selvstændig beslagsmed, men det er til gengæld et job, som slider rigtig meget på kroppen”

Nynne fandt tidligt ud af, at hun skulle være inden for håndværkerfaget grundet sin far, som selv var håndværker. Som barn var nynne altid med sin far på værkstedet. Det var dog beslagsmeden i sin egen stald, som gjorde at Nynne fandt en interesse for faget. Hun afsluttede sin skolegang og derefter startede hun på grundforløbet som smed, men vejen vidste sig og være lang. Uddannelsen tog fire år og der var mange udfordringer undervejs, særligt som kvinde i et eller mandsdomineret fag. Men hendes stædighed kom til gode, og det lykkedes hende at finde en læreplads, som viste sig være den helt rigtige.

Læs hendes histore: Kvindelig beslagsmed med succes: “De mente ikke, jeg kunne holde til det”

Traditionelt set har beslagsmed faget været domineret af mænd, men udviklingen i samfundet har gjort at der er en stigende anerkendelse af kvinders evner inden for tekniske- og håndværkermæssige områder. Samtidig ses en stigende interesse blandt kvinder på området som i større omfang følger deres drømme og eksempelvis bliver beslagsmede.
Nynne Navntoft bidrager til branchen som en dygtig og dedikeret beslagsmed, og hun kan bestemt være med til og inspirere andre og videregive et vigtigt budskab, om at intet fag er begrænset af køn.

Rejsen til beslagsmed har formet hende til den stærke og målrettede kvinde, som nu står overfor den nye udfordring i ekspeditionen, hvor hendes erfaring som beslagsmed garanteret kan komme hende til gavn.

Fans af både reality-tv og håndværkerverdenen kan se frem til og følge Nynnes rejse og se, hvordan hun navigerer i nye udfordringer og oplevelser, som programmet vil byde på. Se det fra mandag den 4. september på TV3 eller Viaplay. Vi hepper på dig Nynne!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce