Rundt i verden på Instagram: 7 danske profiler, du bør følge

Rundt omkring i verden findes der et hav af smukke heste, inspirerende stalde og dygtige ryttere – og heldigvis også i Danmark. Hos Malgré Tout har vi sørget for, at du ikke behøver at rejse landet rundt for at se, hvor mange flotte heste og spændende ryttere, der findes rundt omkring i Danmark.  

Vi har samlet 7 inspirerende Instagram-profiler fra Danmark, hvor du kan blive inspireret til alt fra ny træning til samvær med hestene.

Annonce

Cathrine Laudrup-Dufour

Hun behøver næppe en yderlige præsentation. På sin profil deler Danmarks dressurdronning videoklip og billeder af alt fra de store stævner til hverdagslivet med hestene. Hverdagen deler hun med sin bedre halvdel Rasmine Laudrup-Dufour, der er springrytter. Du kan se, hvordan det ser ud, når den berømte dressurhest Cassidy og Cathrine trækker i springudstyret og sætter en springbane op.

Ellen Sauer

Hvis du er til klikkertræning, intrinzentræning, dressur og jordarbejde, er Ellen Sauers profil lige noget for dig. Igennem små videoklip og længere tekster deler hun sin hverdag med hestene, som byder på alt fra ridning og jordarbejde til kurser og undervisning rundt i hele Danmark.  

Mille Jørgensen

Med små videoklip tager springrytter Mille Jørgensen dig med over det ene spring efter det andet – eller en tur ud over en mark i fuld galop! Mille viser ofte hele rejsen, både hårde og glade tider, fra nytilredet til dygtig konkurrencehest, og det er altid spændende at følge med i hendes proces og træning. Du kan også følge forløbet af den kæmpe renovering af Mille og hendes partners ny-indkøbte drømmegård.

Mikkala H. Krog

Hos Mikkala H. Krog får du et indblik i, hvordan det er at være groom ved Helgstrand Dressage. Tilværelsen som groom byder på både ridning til hverdag og stævne. Og ikke mindst træning af de helt unge heste, som med tiden kan blive de næste store stjerner. 

Læs også: Rundt i verden på Instagram: 7 islandske profiler, du skal følge

HP Horses

Elsker du også at se på nyfødte føl og følge med i deres udvikling? Så bør du følge HP Horses avler Lone Bøegh Henriksen og Oluf Bang som avler rideheste i verdensklasse! Sammen med deres dygtige ansatte i stalden driver de Tvedegaard. I løbet af foråret og sommeren er deres stalde – og dermed også Instagram-profil – spækket med gudesmukke føl!  

Danmark rundt på hesteryg

Drømmer du om at komme Danmark rundt på hesteryg? Så skal du følge med på profilen her, hvor Helene Kallehave og Agnete Gargulak Andersen deler ud af deres ture rundt i Danmark med hestene Fallohides Gwen, Vilja og Coby. Du kan komme med på tur omkring Horsens og i Rold Skov, og der er plads til både de korte og de lange ture.  

Lucas Lynge Thomsen 

Som blot 13-årig har Lucas Lynge Thomsen formået at kvalificere sig som A-rytter. Sammen med sin pony Vognmandgårdens Amazone gør han en dyd ud af at vise, at ridning absolut også er for drenge, og at der både kan være sjovt og seriøst! 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce