Rundt i verden på Instagram: 7 islandske profiler, du skal følge

Rundt omkring i verden findes der et hav af smukke heste, inspirerende stalde og dygtige ryttere. Hos Malgré Tout har vi sørget for, at du ikke behøver at rejse verden rundt for at se, hvordan man har hest andre steder, og hvor mange flotte heste og spændende ryttere, der findes. 

Vi har samlet 7 inspirerende profiler fra Island, hvor du kan se de fascinerende islandske heste på hjemmebane. 

Annonce

Kjarr Horses 

På Sydisland holder Kjarr Horses til. Her både avler, træner og sælger de smukke islandske heste. På profilen giver de et indblik i alt fra den daglige træning til stævner og søde følbilleder. Alt sammen billeder, der viser, hvor alsidig og flot en hest islænderen er. 

Hvoll 2

Kun 45 minutter sydøst fra Reykjavik rammer du Selfoss og Hvoll 2, som både træner, avler og sælger de islandske heste. Hvoll 2 er en familiedrevet stald, hvor hele familien er involveret og viser deres hverdag med hestene i både sol, regn, sne og alt ind i mellem – men hestene er jo fantastiske i alt slags vejr!   

Hófadynur 

Hófadynur er en profil, som er drevet af @daniel_larsen.85 og @maijumaariavaris, som begge er aktive ryttere og avlere. Kærligheden til den islandske hest skinner virkelig igennem på profilen, som består af alt fra følvideoer til fantastiske stævnebilleder.  

Sunnuhvol

Ved Sunnuhvol er der virkelig styr på tingene, og der er stalde, som de fleste af os kun kan drømme om! Hele familien er involveret i hestene på den ene eller den anden måde, og de ligger både sjove videoer fra stalden op og ikke mindst imponerende videoer af både dygtige ryttere og heste – blandt andet søstrene vedis_huld og glodisrun.

Icelandic Horseworld 

Icelandic Horseworld er drevet af en hel familie, som virkelig er dedikeret til både avl, træning og ridning af den islandske heste. De har 100 islandske heste samlet, så der er nok heste at tage af. Du finder islandske heste i alverdens farver på profilen. Ofte er der også billeder af betagende vandfald, som virkelig viser den islandske natur fra sin bedste side.  

Læs også: 10 danske og internationale instagrammere, du som hestemenneske bør følge

Thverholt

Hvis du ikke kun drømmer om den islandske heste, kan du ved Thverholt også se den smukke islandske natur. Igennem ørene på islænderne her kan du se betagende vandfald og store åbne vidder, som inviterer til hurtig tölt igennem landskabet. 

Vesturkot  

Hvis du vil se førsteklasses islandske hingste i deres rette element, skal du følge med på Vesturkot. Derudover formår de også at kombinere islandske heste og børn, som virkelig viser, hvor godmodig den islandske hest kan være.  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce