Derfor er vi, som vi er: 10 skinbarlige facts om hestemennesker

Vi hestemennesker er et underligt folkefærd. Vi bruger det meste af vores tid i stalden, har stort set intet socialt liv og bruger alle vores penge på de firbenede venner. Vi sætter altid vores heste før os selv, hvilket gør os til fantastiske og empatiske mennesker. Hos Malgré Tout har vi sammenlagt over 150 års hesteerfaring, og det gør os i stand til at samle en liste over de mest udbredte og ganske skinbarlige facts om hestemennesker. Måske kender du til et par af dem – hvis ikke de fleste?

Annonce

10 facts om hestemennesker

Første facts om hestemennesker

Vi styrer en stor bue udenom børn. Medmindre du har lavet dine egne, så undgår du dem helst, fordi de larmer og er krævende. Hvis hesten derimod er krævende eller får et flip, så er vi der med det samme og får beroliget dyret. Nogle mener, at det at have hest er lige så krævende som at have et barn. Er det i virkeligheden måske ikke endnu mere krævende?

Andet facts om hestemennesker

Vi har stort set aldrig tid til andet en hesten. Indkøb, biografture, kæresteaftener eller middage med veninderne skal planlægges i god tid – min. 6 måneder i forvejen. Til gengæld ser vi vores staldkammerater mere end vores familie.

Tredje facts om hestemennesker

Vi hader store folkemængder og larm fra andre mennesker. Er du til koncert, står du gerne nede bagved i behørig afstand fra de andre. Hestemennesker foretrækker generelt stilhed, lyden af blæsten i træerne eller hove mod asfalt. Et lavmælt vrinsken er nu heller ikke helt dårligt.

LÆS OGSÅ: 9 guldkorn fra en kæreste, der ikke selv er hestemenneske

Annonce
Fjerde facts om hestemennesker

Vi vil hellere gå en hel dag i hestemøg end at træde i en fugleklat. Det er faktisk noget af det mest ulækre, vi ved. Vi er ikke sarte – vi kan bare ikke klare andre dyrearters ekskrementer. Hestemøg tager vi til gengæld snildt op med fingrene.

Femte facts om hestemennesker

At holde stalden og boksen ren er ikke noget problem. At holde hjemmet og bilen ren er en kamp, vi ikke orker. Faktisk ligner vores bil altid noget, der er løgn. Det samme gælder vores hjem. Men det gør ingenting, så længe boksen står i vatter, og staldgangen er fejet.

Sjette facts om hestemennesker

Alle hestemennesker har på et eller andet tidspunk i deres liv drømt om at galoppere hen over en golfbane – indrøm det bare.

Syvende facts om hestemennesker

Vi er klodsede. Ikke når vi sidder på hesten. Der er vi yndefulde og fuldt ud i kontakt med vores krop. Men så snart vi hopper af hesten, falder vi over vores egne ben, går en hel dag med noget mellem tænderne og toiletpapir under skoen.

10 facts om hestemennesker
Vær sammen med din hest og bliv den helt særlige person du er – det er absolut mere end godt nok. Foto: Kee Frandsen, Den Smukke Hut.
Ottende facts om hestemennesker

Hver gang vi skal beslutte noget, spørger vi altid os selv: “Kommer det til at påvirke min ridning?”. Vi kan kun svare “ja” til at tage på ferie eller i sommerhus, hvis det ikke går ud over vores hest.

Niende facts om hestemennesker

Vi arbejder for at holde fri og for at finansiere vores hest(e). For det er dybest set dem, der er vores passion – ikke karrieren.

Tiende facts om hestemennesker

Sidst men ikke mindst er vi håbløse til at være kreative. Andre griner af os, når vi forsøger at tegne noget. Billedkunst i skolen var også lidt af et mareridt. Til gengæld er vi gode til at holde overblik og struktur, skrive foderplaner og tilrettelægge træningsskemaer.

Nu er det store spørgsmål: Har vi ret? Og er der noget vi har glemt? Fortæl os endelig, hvad du selv kommer i tanke om, når det kommer til facts om hestemennesker.

LÆS OGSÅ: Dét er der ingen ryttere og hestemennesker, der orker at høre på

Artiklen er oprindelig bragt i august 2020 og er efterfølgende blevet opdateret.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce