3 gode grunde: Hold styr på heste og stald med et digitalt whiteboard

Klar til et digitalt whiteboard? Kunne du tænke dig mere plads til at skrive flere detaljer på whiteboardet? At slippe af med forkortelser for at spare plads? Kunne skrive flere detaljer, der kan give resten af ​​teamet i stalden mere information om, hvad der er planlagt? Og har du nogensinde ønsket at ændre planen på whiteboardet, når du er væk fra stalden? Det er der råd for nu med det digitale whiteboard fra Mosson Stable.

Læs også: Nyt digitalt værktøj sikrer bedre og billigere stalddrift

1. PLANLÆG FOR DINE HESTE, UANSET HVOR DU ER

Med et digitalt whiteboard fra Mosson Stable, kan du lave en plan for hestene med lige så mange detaljer, du ønsker, – og fra hvor som helst i verden. Planlæg dine hestes uge fra stævnepladsen, lastbilen, lufthavnen eller ved køkkenbordet. Med et digitalt whiteboard på en tablet eller iPad, kan du markere flere heste med et enkelt tryk og planlægge, om de enten skal i skridtmaskinen, longeres eller rides. Du kan tilføje så mange detaljer, du ønsker til hver træning eller opgave, du planlægger. Hvordan hestene skal longeres, med hvilket udstyr og af hvem? Når træningen eller opgaven er udført, kan du modtage eller give feedback.

Med et digitalt whiteboard på en tablet eller iPad, kan du markere flere heste med et enkelt tryk. Foto: Mosson Stable.
Den svenske rytter Veronica Öhrling planlægger nemt ugen for ryttere på forskellige locations og tilføjer tidsskema til lektionerne. Foto: Vidar Kalnes. 

2. VISK ALDRIG TAVLEN REN

Laver du stadig fysiske lister til forskellige ting? En liste over smeden, en liste med en tidsplan til træning, en liste over hvilke heste, der fik ormekur? Med et digitalt whiteboard fra Mosson Stable har hver træning og opgave et tag og gemmes i bestemte mapper. Hvilke heste blev ordnet sidste gang, smeden var der? Hvor mange træninger skal du fakturere for? Informationerne fra opgaverne og træningerne gemmes altid. Så det er ikke længere nødvendigt at tørre tavlen ren og dermed slette alt. Du har altid et arkiv lige ved hånden.

Ellen Birgitte Farbrot har også stor glæde af det digitale whiteboard.

3. LAV DINE ELEVERS TIDSPLAN

Planlægger du en ugentlig træningsplan for dine elever? Hvis ikke, så er det nu, du kan begynde at gøre det. Der er tid at spare og mulighed for at få et større overblik med et digitalt whiteboard. Uanset hvor dine elever er, så kan du lad dem vide, hvad de skal gøre med deres heste hver dag – ikke kun når de er hos dig.

En af dem, der har rigtig gode erfaringer med det digitale whiteboard, er den svenske rytter Veronica Öhrling. Hun har elever både hjemme på sit eget sted og på Arneberg Equestrian Center. Begge stalde anvender Mosson Stable, og hun kan nemt skifte mellem staldene i appen for at oprette en plan for sine elever. Veronica planlægger nemt ugen for dem alle sammen og tilføjer tidsskema til lektionerne.

MONSSON STABLE SKABER RO OG OVERBLIK
* Med Mosson Stable kan alle, der er forbundet med appen, give hinanden beskeder,
se ændringer i planer og se optegnelserne for hver hest.
* Hver person i stalden vil føle sig mere involveret, med et værktøj der giver dem et
fuldt overblik over dine planer og tidsplaner.
* Du behøver ikke længere gentage hestens rutiner for nye mennesker i stalden.
* Hver person i stalden vil være i stand til at tage ansvarlige valg, når de ved, hvad der
er normalt for hver hest.
* Registrer al normal information for hver hest som temperatur, puls, udstyr og andre
specielle info de andre skal vide.

SÅDAN GØR DU

Mossonstable.com/help finder du mange gode instruktionsvideoer, som kan hjælpe dig i gang.
Som fx hvordan du opretter en aktivitet.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce