8 tegn på, at din hest er som et barn for dig

Måske du selv har børn, måske ikke. Selvom du godt ved, at heste ikke besidder alle de samme egenskaber som mennesker, så er din hest altså lidt som et barn for dig. Især hvis du kan genkende nogle af de nedenstående tegn. Hvad siger du selv? Er din hest din baby, eller er din hest dit dyr?

1: Du deler billeder af den overalt

Din kamerarulle er fyldt med billeder af det smukkeste vidunder i verden – nemlig din hest. Du deler dem gerne på både Facebook, Instagram og Snapchat, og du viser billederne til alle. Selvom du måske er lidt træt af at dit feed er fyldt med billeder af folks børn, så er du nok selv skyldig. Din baggrund på din telefon er sikkert også et billede af din hest, ikke?

2: Du ligger søvnløs om natten

Specielt i disse overgangsperioder, bruger du meget tid på at tænke på din kære hest. Har den det nu godt, har den det for varmt eller for koldt, kan dens mave vænne sig til græsset, var foderskiftet det rigtige. Du vil så gerne have at din hest har det som blommen i et æg, og det koster gerne et par vågne timer om natten.

Læs også: Man ved, man har haft sin hest i mange år, når…

3: Du bruger flere penge på hesten end på dig selv

Nyt tøj og sko til dig? Næ, det behøver du ikke.
20 forskellige underlag med matchende bandager, forskellige tilskudsprodukter, magnetterapi og en massør til musse en gang i mellem? Gerne! Selvom din hest ikke er i voksealderen som et lille barn, så køber du ligeså meget nyt udstyr til den, som hvis den var et barn på 2 år.

4: Du både elsker og hader den

Årh, hvor du både elsker og hader den hest. Lidt ligesom med børn, så har hesten dens gode og dårlige sider. Den er lidt irriterende, krævende og har sin egen mening om mange ting, og nogle gange skal du tælle til ti for ikke at eksploderer, når den igen har fået øje på den skræmmende stol ovre i hjørnet af ridebanen. Men, det er jo en del af dens personlighed, og alle de gode egenskaber overskygger de mindre gode – ikke sandt?

5: Du kommer altid ind på din hest, ligegyldigt samtaleemne

Du har altid lige en anekdote i ærmet om din hest, og om det er til kollegaerne eller familiefødselsdagen, så skal de da lige høre om den gang din hest var rigtig dygtig. Uanset hvad I taler om, så kan du altid få drejet emnet over på din hest – hvem skulle da ikke have lyst til at høre om den? Og når du så bliver spurgt, om du ikke snart skal have nogle børn, kigger du bare undrende.

Læs også: Hestemennesker på sociale medier – hvilket er du?

6: Du kan ikke sige nej

Den tigger og har dårlige vaner. Du burde egentligt opdrage lidt på den, så alle synes at det er en behagelig hest. Men det er bare så svært at være bestemt og sige nej, når den lægger hovedet på skrå og kigger med de største øjne efter det æble, som du egentligt havde taget med til dig selv. Men altså, du behøver jo ikke spise lige nu …

7: Du har dens ting liggende overalt

Din bil og dit hjem afslører hurtigt, at du har hest. Ligesom med børn, hvis legetøj roder overalt, så er dit hjem fyldt med underlag der skal vaskes, ekstra grimer og klokker til folden, sko til stalden og ikke mindst hestehår. Andre vil måske påstå at det roder, og at nogle ting godt kunne blive i stalden – dette forstår du ikke, det er jo en del af charmen.

8: Du synes at din hest er bedre end andres

Du vil altid vælge din hest over andres. Det kan godt være at din hests gangarter ikke er de bedste, at det ikke er den smukkeste hest, at den er lidt uopdragen – men det er DIN hest! Og du elsker den, lige præcis som den er.

Læs også: Hånden på hjertet – er du (også) curlingejer?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce