Cathrine Dufour og Bohemian betog publikum til Hillerød Horse Show

“Selv Bohemian og jeg, der ligger nummer to på verdensranglisten, har en god og en dårlig volte”. Sådan fortalte Cathrine Dufour bundærligt, da hun afholdt clinic under Hillerød Horse Show fredag aften den 12. november. På en stort set udsolgt aften kunne publikum lære om alt fra overgange og changementer til helt almindelige udfordringer i ridningen. De fik et unikt indblik i, hvordan Cathrine træner piaff, passage og pirouetter og fik da også lov at se Bohemian lave etter-changementer hele vejen rundt på banen.

Annonce

Inden Cathrine selv satte sig i sadlen, forklarede hun også om nogle af de mest almindelige problemstillinger, man kan have som dressurrytter, da hun hjalp rytterne Bo Høstrup og Janni Dietz rundt foran publikum. Her får du et visuelt indblik i, hvordan clinicen forløb i den nye arena i Nordsjælland, Royal Stage.

Læs også: Rasmus Bagger fik publikum op af stolene til Hillerød Horse Show

Cathrine Dufour og Bohemian_Kaj Frøling (1)
Bohemian og Cathrine blev nummer fire under OL både individuelt og for hold. Til EM kort tid efter, mod de samme ryttere som til OL, hev de en individuel sølvmedalje til sig samt holdbronze. Derfor var det til stor fornøjelse for publikum, at Cathrine havde valgt at bringe Bohemian med til Hillerød. Foto: Kaj Frøling.
Bo Høstrup og Cathrine Dufour
Bo Høstrup var den første rytter i arenaen. Foto: Kaj Frøling.
Bo Høstrup på Santiago
Bo Høstrup red på den 7-årige Santiago. Foto: Kaj Frøling.
Janni Dietz, Zundance og Cathrine Dufour
Anden rytter i arenaen var Janni Dietz, der til dagligt rider for Cathrine Dufour. Hun red på Cathrines egen hest, 9-årige Zundance, der lige nu går på PSG-niveau. Foto: Kaj Frøling.
Zundance changerer med Janni Dietz og Cathrine Dufour i baggrunden
Zundance tog omgivelserne i arenaen godt og så ud til at nyde at være en af de første heste, der nogensinde fik lov at gå i Royal Stage. Foto: Kaj Frøling.
Cathrine Dufour fortæller til clinic
Cathrine gav plads til både humor og kække bemærkninger under sin clinic og beviste endnu engang, at hun kan formidle dressurridning på en levende måde, der taler til det brede hestefolk. Foto: Kaj Frøling.
Cathrine spænder gjord på Bohemian
Cathrines clinic under Hillerød Horse Show udmærkede sig ved at vise publikum hestene helt fra opvarmningen af. Foto: Kaj Frøling.
“Der er ikke nogen heste, der lærer at lave noget i en perfekt ramme. Man skal være pædagogisk og ikke forlange titusinde ting på samme tid”, fortalte Cathrine om arbejdet med at lære en hest nyt. Foto: Kaj Frøling.
Cathrine svarer på spørgsmål
Cathrine gav sig god tid til at svare på publikums spørgsmål til sidst under sin clinic. Foto: Kaj Frøling.
Tina takker Cathrine
Efter clinicen blev Cathrine Dufour og de to ryttere Bo Høstrup og Janni Dietz takket for deres deltagelse. Som tak fik de overrakt tre gaver hver fra NAF, som sponsorerede clinicen. Her er det Malgré Touts chefredaktør, Tina Bjerre Nielsen, der takker af. Foto: Kaj Frøling.

Læs også: Cathrine Dufour om sine 3 yndlingsbid: Find dem der virker – og ændr ikke for meget

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce