Cathrine Laudrup-Dufours bog ligger nummer 1 på bestsellerliste 

Det kan næsten ikke blive bedre, vi kan nu læse en bog fra af vores helt egen danske dressurdronning; Cathrine Laudrup-Dufour. Og måske vi hestemennesker ikke er de eneste som er nysgerrige for at læse den længeventede bog? Lige nu ligger bogen Passage nummer 1 på Saxos bestsellerliste, og kendissen er at både at se og høre i TV og radio landet over. 

Multitalentet kan nu ikke kun blære sig med at være med at være olympisk atlet, VM-holdguldvinder, hestetræner, underviser og gårdejer.

Nu har hun nemlig også udgivet en bog. I samarbejde med forfatter og rytter Birgitte Wulff har Cathrine skrevet bogen Passage, som er udgivet af forlaget Grønningen 1 den 9. oktober 2023. 

Annonce

Selvom mit liv er blevet portrætteret meget poleret, så er der så meget mere til historien end det som jeg før har fortalt

Cathrine Laudrup-Dufour

Sådan fortæller Cathrine Laudrup-Dufour på sin Instagram. Vi er spændte på at lære den danske ryttere bedre at kende, men er også positive over den ærlige tilgang, der tyder på at være i bogen.

Cathrine begyndte sin ridekarriere som femårig, og i en alder af 12 blev hun optaget på det danske ponylandsrytterhold. Siden da har hun ikke kun deltaget, men også placeret i nogle af de største ridestævner og sportsbegivenheder i verden. Særligt én hest har været ved hendes side længe – nemlig Cassidy. Vi kan nok formode, han er nævnt mindst en gang eller to i bogen. 

Lær Danmarks dressurdronning at kende

Udgivelsen er en selvbiografi, og man kan forvente at lære Cathrine bedre at kende, hvordan hun fungerer, hvad hendes drivkraft er, og man få lov at følge hendes vej fra en helt almindelig ridepige til topatlet. Læserne bliver lovet et ufiltreret og unikt indblik i, hvad Danmarks mest vindende dressurrytter har gjort og givet afkald på for at opnå sine sportslige mål og den ultimative drøm om at leve af sin passion. 

LÆS OGSÅ: Interview med Cathrine Dufour: “Succes bygger på de små sejre

Dét at ville være den bedste i verden har virkelig koste noget på relations kontoen,

Cathrine Laudrup-Dufour

Sådan fortæller Cathrine Laudrup-Dufour på sin Instagram i sin nyeste post. Dette har kendissen bekræftet i aftenprogrammerne på DR. Her fortæller hun kort, at det har kostet et brud med noget af sin familie for at kunne til hvor hun er i dag.

Fra www.saxo.com/dk/bestsellere
Bogen ligger lige nu nummer 1 på Saxos bestsellerliste (11/10/2023). Fra www.saxo.com/dk/bestsellere.

Til dagligt holder den 31-årige Cathrine til på gården i Nordsjælland, hvor hun deler livet med sin hustru Rasmine Laudrup-Dufour. Vi kan ønske os, at vi får et indblik i deres liv og dagligdag på gården med hestene. Måske vi også kan blive klogere på, hvor meget det faktisk kræver at ville vinde den OL-guldmedalje. 

LÆS OGSÅ: Dufour fortæller: Det skal Cassidy nu og følelserne omkring den sidste dans

På nuværende tidspunkt er bogen udgivet på dansk. Men mon ikke dens popularitet så tidligt i udgivelsesfasen kalder på oversættelser til andre sprog. Vi danske hestenørder er vel ikke de eneste, som er interesserede i at lære mere om en af verdens bedste elitesportsudøvere?

I videoen her ved siden af kan du høre Cathrine Laudrup-Dufour fortælle meget mere om alle de tanker, der har ligget bag udgivelsen af bogen.

Se og lyt med her
 

Har du været en af de hurtige, som allerede har læst bogen? Fortæl os, hvad du synes. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce