Interview med Cathrine Dufour: “Succes bygger på de små sejre”

Det er de færreste danske hestemennesker, der ikke ved, at nutidens mest vindende dressurrytter i Danmark hedder Cathrine Dufour. Allerede som ungrytter havde hun stor succes på ryggen af Atterupgaards Cassidy, men særligt efter hun i 2016 trådte ind i seniorrækken, har hun på ryggen af Cassidy, og senere på Bohemian og Vamos Amigos, vundet det danske dressurfolks opbakning. Under OL i Tokyo har hun opnået intet mindre end en individuel fjerdeplads og en fjerdeplads i holdkonkurrencen.

Tilbageblik: Hvad drømte Dufour om?

I anledningen af Dufours tiltagende succes, bringer vi et tilbageblik på en samtale vi havde med hende i efteråret 2017. Hvad drømte hun om dengang? Hvad foregik der i hendes tanker? Mentaltræner Rasmus Bagger fungerer som vært i Malgré Touts interview-serie They Say, hvor han tager et kig ind i forskellige toprytteres mindset. Her er turen kommet til Dufour.

Læs også: Dufour og Bachmann holder clinic til Hillerød Horse Show 2021 – køb billet

Interviewet med Cathrine Dufour foregår på engelsk, så også internationale ryttere og hesteinteresserede kan se med. Det erlavet tilbage i 2017, kort tid efter hun vandt EM bronze for seniorer.

Læs også: Træningstips fra Cathrine Dufours clinic

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce