Cavago får drømme til at gå i opfyldelse

Forestil dig at ride på en strand i Portugal, udforske Jordans historie eller flyve med falke i Devon, Storbritannien. Alt dette – og meget mere – kan lade sig gøre med Cavago. 

“Mennesker. Steder. Heste.” 

Sådan beskriver Cavago sig selv. De forbinder mennesker med steder og heste over hele verden for at give både erfarne ryttere og nybegyndere muligheden for at få en fantastisk oplevelse med heste og ryttere fra hele verden. 

Om Cavago

Cavago er både en hjemmeside og en app, hvor du kan booke oplevelser inden for hesteverdenen, såsom træning, klinikker, hesteshows, konkurrencer og ferier over hele verden – alt fra hyggelige rideture til private lektioner med fantastiske ryttere. Cavago samarbejder med værter fra hele verden og opfordrer folk til at mærke kærligheden og glæden ved heste. Der er mere end 60 millioner heste globalt med over 500 forskellige racer og mere end 120 forskellige discipliner med Cavago. 

Cavagos formål er at fejre den globale hestekultur, og at heste blive elsket af ryttere rundt omkring i hele verden. Kom og bliv en del af et globalt fællesskab, der elsker heste!

Du kan følge Cavago på Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn

Den hollandske Floor Schoenmakers tabte sit hjerte til Portugal, da hun første gang prøvede at ride i det smukke land med Cavago i oktober. Her var hun afsted på fire forskellige rideture på bare to dage. Hun lagde ud med den mest fantastiske oplevelse på stranden i Comporta. 

“Jeg blev rørt, da vi kunne se havet. Stranden var helt tom, solen skinnede, og jeg kunne mærke det stærke dyr under mig, mens vi red i galop – selvom jeg ikke kendte hesten, føltes det fantastisk bare at være til stede i nuet. Jeg følte mig så fri i det øjeblik.”  

Forestil dig at ride i smukke Portugal – det er muligt med Cavago! Video: Privat

Dette lyder sikkert som de fleste hesterytteres drøm – men det behøver ikke at være en drøm. 

“Cavago fungerer lidt som en blanding af booking.com, Tripadvisor og AirBnB i én. Du kan booke de mest fantastiske oplevelser med heste over hele verden. Jeg har redet lusitanoer i Portugal, og jeg planlægger en tur til Dubai, hvor jeg skal ride på arabere.”

Om Floor Schoenmakers

Floor er hollandsk hestemenneske og arbejder med podcast, markedsføring, events og indhold til sociale medier. Hun er ejer og grundlægger af Go Social – en del af EHS Communications, som er et marketing- og kommunikationsbureau. Hun arbejder sammen med mange forskellige ryttere i Holland. Hun har også podcasten “HorseHeroes” med mere end 60.000 månedlige lyttere, så heste er en stor del af hendes liv – både professionelt og personligt, da hun også er mor til to børn, der begge elsker heste. 

Lyt til historien om Cavago  

Vil du høre hele historien om Cavago? Floor har lavet en episode med Tauseef Qadri, administrerende direktør og grundlægger af Cavago, og du kan lytte til den her

Og selvfølgelig tilbyder Cavago også en service, som sikrer, at du aldrig glemmer oplevelsen med dem. 

“Du kan forevige dine minder med de smukke heste ved at bruge den professionelle fotoservice, der er tilgængelige ved nogle af stederne, så du altid har billede og videoer, som du kan kigge tilbage på.” 

Med Cavago er der noget for alle. Du behøver ikke at være en erfaren rytter for at nyde en ridetur eller en lektion. Du søger blot, booker, bekræfter og rider afsted og nyder et nyt land – eller dit eget land – fra hesteryg. 

“På Cavago kan du booke pakker, der passer til dine planer, eller du kan anmode om skræddersyede ture på dine foretrukne datoer. Du kan tage på en ridetur og besøge en vingård – eller tage til yoga! Alt er muligt med Cavago.” 

“Cavago tilbyder oplevelser for hele familien, såsom vinsmagning eller yoga, mens du tager på en ridetur. Med en lang række forskellige typer af rideture og ferier sikrer Cavago, at der er noget for enhver smag – både dem, der leder efter en luksuriøs oplevelse, eller de ryttere, som er afsted med et stramt budget.” 

FRA STRANDRIDNING TIL BJERGTURE MED CAVAGO 

I løbet af sin tid i Portugal fik Floor Schoenmakers muligheden for at tage på eventyr ved stranden, i bjergene og ikke mindst ride gennem vinmarker.

“Forestil dig at kombinere et træningscenter med en mini-safari-stil zoo, som er gemt væk i Bucelas nær Lissabon. Det her sted er garanteret en fornøjelse for hele familien. Jeg galopperede igennem vinmarkerne her og sluttede dagen med en picnic ved søen. Man kan faktisk tilbringe en weekend her, da de også tilbyder overnatningsmuligheder.” 

Sådan fungerer Cavago
  • Søg efter oplevelser på hjemmesiden eller i appen. 
  • Book. 
  • Bekræft. 
  • Mød op, rid og nyd! 

Som om en ridetur på stranden og en tur mellem vinrankerne ikke var nok, fortsatte Floor Schoenmakers sin tur i Portugal længere ned igennem landet fra Lissabon til Cascais, hvor en udflugt i Sintra-bjergene ventede hende. 

“Udsigten her var helt utrolig! Jeg red på en dejlig lusitano. Vi red igennem en skov og op i bjergene, hvor man kunne se floden, himlen, havet og alle de små byer. Vi fik en skøn frokost på en strandrestaurant, som hed Palafita, hvor du kunne sidde og nyde havet og nogle lækre skaldyr. Og det eneste, jeg kunne tænke på, var, at jeg ville ud at ride igen!” 

Og det var præcis, hvad Floor Schoenmakers gjorde, da Cavago ikke kun tilbyder fantastiske ture, men også lektioner og undervisning. 

“Jeg fik muligheden for at ride en Grand Prix-hingst! Jeg red ham bare med en helt almindelig trense og et helt almindeligt bid. Han var sådan en dejlig hest og en enormt god læremester. Frederico Pinteus, en international dressurdommer og ejer af rideskolen, lod mig virkelig lege med den her skønne hingst. En af hans medarbejdere gav mig en forrygende lektion, og hesten kunne lave piaffe og changementer uden problemer, så han lærte mig, hvordan man gør det. Jeg havde det fantastisk, da jeg steg af den her lusitano-hingst!” 

Floor Schoenmakers tur til Portugal med Cavago

Selvom de fire ture var meget forskellige, var én ting den samme ved alle de steder, hvor Floor Schoenmakers red med Cavago. 

“Værterne og guiderne er alle så imødekommende og passer godt på hestene. Nogle af værterne er endda professionelle ryttere selv. De er alle så stolte af deres heste og alt, hvad de gør. Hver vært ønsker at give deres gæster en god oplevelse. De sørger for, at alle, der kommer til deres sted, føler sig specielle, og de holder altid deres løfter og aftaler.” 

 “Alle oplevelserne var bedre, end jeg nogensinde kunne forestille mig!” 

Vil du med?

I januar 2023 arrangerer Floor Schoenmakers en rejse til Portugal med Cavago, som absolut ikke bliver kedelig! Du kan få 5% rabat på alt hos Cavago med koden “Globalhorsedreams”. Cavago og Global Horse Dreams laver en seks dages tur med lusitano-heste i Portugal på denne fantastiske rejse med Floor Schoenmakers fra Global Horse Dreams! 

Du kan læse alt om turen lige her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce