Charmaine Berdino holder Showheste Træningsdag

PRESSEMEDELSE

Charmaine er hestetræner og showrytter med forkærlighed for frihedsdressur, tricks, og ikke mindst ridning uden udstyr. I over 25 år har hun optrådt med heste i ind og udland, både til hesteshows, i teaterforestillinger og forskellige cirkus.

Du har nu mulighed for at komme med bag kulisserne og se hvordan træningen af Charmaines showheste foregår søndag den 12. november 2023. Du skal hilse på tre Spanske heste og en dejlig Shetlandspony der hver især er på forskelligt niveau i deres uddannelse. Du vil derfor få et indblik i både hvordan hestene lærer de forskellige øvelser, men også hvordan de ser ud når hestene har lært dem.

Inspiration til træningen derhjemme

Formålet med arrangementet er at give inspiration og motivation til tilskuernes egen træning med deres heste derhjemme. Det med at være motiveret til at træne med hesten er ikke altid lige nemt, især ikke om vinteren, hvor det ofte er koldt og dårligt vejr, og med en ridebane der måske er frossen eller oversvømmet. Derfor får du tips og øvelser du kan lave med din hest selv hvis det ikke er muligt at bruge ridebanen, eller hvis der ikke er meget plads til at træne.

Nogle af de emnerne er blandt andet:
Basis arbejde: hvordan får vi en god kommunikation med hesten fra jorden af?
Miljøtræning og sikkerhed: hvad er vigtigt uanset om man er hyggehest eller showhest?

Ride med håndhest: hvad kræver det og hvordan kommer man i gang?
Løsarbejde med flere heste samtidig

Frihedsdressur og tricks

Til træningsdagen har du mulighed for at lære hvordan du arbejder med din hest helt frit. Der vil både vises øvelser for begyndere, og også avancerede øvelser hvor der arbejdes med flere heste frit samtidigt. Derudover er der selvfølgelig fokus på sjove tricks du kan lave med din hest. 

For mig er målet med min træning at jeg har glade heste som har det godt både mentalt og fysisk. At de gerne vil samarbejde, og selv byder ind med ting de vil lave. At de selv søger mit selskab uanset om vi skal lave et show sammen eller bare slapper af og hygger os i hinandens selskab derhjemme. Når vi giver hestene lov til at være heste så stråler de og har en skønhed når vi optræder som der ikke er noget udstyr i verden der kan hamle op med” 

Træningsdagen foregår hos Høng Landbrugsskole i deres ridehal, fra kl. 11.00-13.30  

Adresse: Strandvej 27, 4270 Høng. 

Hvornår: søndag den 12. november 2023 

En billet koster 250 kr. plus gebyr og kan købes hos Billetto.dk

Læs mere om Charmaine og hestene på www.charmaine-berdino.dk  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce