Derfor er det ikke let at være kæreste med en hestepige

Det er nok ikke gået din næse forbi, at Malgré Tout tidligere har skrevet om, hvorfor man henholdsvis bør være kæreste med en hestepige og ikke bør være kæreste med en hestepige. Men hvordan er det så, når man er kæreste med en hestepige? For at finde ud af det, har vi allieret os med mændene her hos Malgré Tout. De ved om nogen, hvordan det er at være partner med en hestetosset kvinde – eller mand. Alt hvad der her skrives, skal forstå som en lille hyldest til alle de hestekærester derude – kvinder såvel som mænd – der har lært at leve med en hestetosses særheder. For lad os bare indse det: Vi er nok ikke altid de letteste at tackle på denne jord.

Læs også: Dét er der ingen ryttere og hestemennesker, der magter at høre på

1. “Jeg kører lige om 10 minutter”

Det er nok enhver hestepiges allermest brugte sætning. 1 time senere er hun stadig ikke kommet hjem. Derfor beslutter du dig for at køre ud i stalden for at se, hvor hun bliver af. Du møder hende med et hønet i hånden, stående op ad en boksdør, imens hun snakker med den nye opstalder. “Jamen, jeg skulle bare lige byde velkommen”. Fra nu af ved du, at du skal lægge en time til, hver gang hun skyder et tidspunkt ud til dig. Det er træls, men det er sådan, det er – det ved du. That’s the game.

Annonce

2. “Jeg kan godt lige vente med at gå i bad til vi har spist, ikke?”

Dén sætning hører du fra en hestepige på de gode dage. Når du er rigtig uheldig, spørger hun, om ikke hun kan vente til morgenen efter, hvor hun alligevel lige skal et smut forbi stalden inden arbejde. Hun lover selvfølgelig at tage et “trucker-bad”, inden I lægger jer under dynerne. Men nej. Her sætter du foden i og beder hende om at finde bruseren, før hun finder dynen. Det er rigeligt, at du skal sidde til bords med lugten af hendes hest. Jo, det er helt okay, at du siger fra indimellem.

3. “Jamen, du forstår det bare ikke”

… Er ordene, du hører, hver gang en hestepige forsøger at undskylde for at være kommet senere hjem end aftalt. Det sker også, når hun forsøger at overtale dig til, at undervisningsbudgettet skal forøges eller at det dér dækken til 2000 kr. er nødvendigt. Og nej, du forstår det virkelig ikke! Men du har også indset, at du aldrig kommer til det, og derfor har du egentlig bare affundet dig med det. Til gengæld har du noget på hende, når du går ud og køber den nye PlayStation 5. Siger man ikke, at man skal give og tage i et godt forhold?

4. “Tager du ikke med ud i stalden?”

Når den sætning kommer fra din hestepigekæreste, stilles du i det største dilemma: Tager du ikke med, bliver hun skuffet og synes, at du ikke engagerer dig i hendes hobby. Gør du det, forventer hun, at du tager med næste gang, og næste gang, og næste gang. Lige ind til hun en dag køber en hest til dig og fortæller vidt og bredt i stalden at “Ja, han har virkelig taget det med hestene til sig!”. Det scenarie skal du simpelthen ikke ud i. Så hellere tage diskussionen om, hvorfor du ikke vil med.

Annonce

5. “Ja undskyld, her lugter lige lidt af hest”

… Er sætningen du hører, hver gang du og din partner inviterer nogen hjem eller skal samle nogen op i bilen. For hun har helt ret: ALT lugter af hest. Du har efterhånden lært at leve med det, men du synes måske, det er knap så fedt, når vennerne skal inviteres hjem i stalden v. 2.0.

6. “Kan vi lige køre forbi stalden?”

Nøj, hvor skal du tage en dyb indånding, når du hører den sætning. For jo, selvfølgelig kan vi lige dreje et smut ind forbi hesten, inden vi kører helt hjem. Det skal ikke hedde sig, at du ikke synes, den er vigtigt. Men gøremålene derhjemme (for ikke at tale om fodboldkampen senere), har jo også en berettigelse på denne jord. Det tænker du – men du kunne aldrig finde på at sige det højt.

7. “Så kommer vi også hurtigere hjem”

8. “Få mig ikke til at vælge hesten”

Du ved godt, at du aldrig nogensinde skal overveje at sætte dig selv og din hestepiges et og alt op over for hinanden. For du ved også – efter din kæreste har advaret dig flere gange, end hvad der kan tælles på en hånd – at hun til enhver tid ville vælge hesten. Tanken provokerer dig så meget, at du ofte har haft lyst til at prøve. Men nej, hesten hører med, og det ved du. Og din kæreste elsker dig for det!

Læs også: 3 typer: Hvilken hestemor er du?

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce