Unikt indblik: Mød en passioneret designer bag nutidens rideudstyr

Annoncørbetalt artikel

Bag ved godt rideudstyr står en god designer. En designer som ved, hvad der er vigtigt for hestens såvel som for rytterens velbefindende. En designer som nøje overvejer og sikrer, at udstyrets praktiske og tekniske egenskaber er i top. En designer som har det samlede look hest og rytter imellem for øje. Kort sagt handler udviklingen af rideudstyr om nytænkning inden for funktion, velvære og stil. Og så kræver det, at man lytter til kundernes behov. Malgré Tout har besøgt Catago Equestrians designer og produktudvikler, Lisa Husted. Vi har talt med hende om, hvordan hun arbejder og er med til at innovere nutidens rideudstyr.

Sådan kom Lisa til at designe og produktudvikle rideudstyr

Lisa Husted holder til hos Catago Equestrian i Haderslev. Hun er uddannet produktudvikler og har tidligere arbejdet med at designe tøj til mennesker. Hun har en enorm passion for tekstiler. Det handler især om at finde de gode tekstiler, som kan give heste og ryttere mere end bare noget, der ser godt ud. Dermed påpeger hun, at et stykke godt rideudstyr ikke bare skal være flot. Det skal også være slidstærkt og have en teknisk funktion. Det kender vi for eksempel fra Catagos FIR-Tech-serie og Hybrid-serie.

“Produktudvikleruddannelsen er ikke bare en ren designuddannelse. Den har også fokus på produktet, og hvordan vi udvikler eksisterende produkter til det bedre”, fortæller Lisa. Som designer og produktudvikler er hun derfor ikke kun med til at udtænke nye idéer. Hun arbejder også hele tiden på at gøre de eksisterende produkter endnu mere funktionelle og værdifulde for hestefolket.

Fra idé til færdigt rideudstyr

Lisa fortæller os om den proces, det er skabe et stykke kvalitetsrideudstyr til en god pris. Hvordan en idé bliver til et færdigt stykke rideudstyr, som får en helt særlig værdi for os hesteejere. Det handler om funktionalitet og design, men det handler bestemt også om pris. Det er lidt af et puslespil, der skal gå op. Der foregår et vigtigt samarbejde internt mellem Catagos sælgere, indkøbere og Lisa som produktudvikler.

Desuden forklarer Lisa, at forbrugerne – os hestemennesker – har en stor rolle at spille. Det er nemlig vores meninger om produkterne, der er allervigtigst for udviklingen af nye produkter. Gennem en tæt kontakt til rideudstyrsbutikkerne og de forskellige onlineshops har Lisa altså mulighed for at inddrage noget af den feedback, vi forbrugere kommer med.

Så når du går ned i en rideudstyrforretning eller klikker dig ind på en onlineshop og giver din mening om noget af Catagos udstyr til kende, så nytter det faktisk noget. Du har en reel chance for at påvirke udviklingen af deres kommende produkter.

Dette produkt er Lisa mest stolt af

Til sidst spørger vi Lisa ind til, hvilket produkt eller hvilken produktserie, hun er mest stolt af at have i produktkataloget. Hun vælger serien FIR-Tech Pro. Her fremhæver hun rygvarmeren, der nærmest blev revet væk, da den kom på markedet. Serien er ifølge Lisa et eksempel på, hvordan man kan udvikle funktionelt udstyr til en god pris, hvis primære formål er at afhjælpe problemer hos hesten. Det handler om at øge dens velvære.

“Vi startede med at lave Fir-Tech. Og så er det ligesom kommet et step up på listen, det der hedder Fir-Tech Pro, hvor det bliver meget mere teknisk og faktisk kan hjælpe hesten”, fremhæver Lisa.
“Kan vi ligesom gøre noget, som ikke bare ser ud af noget, men kan give hestene velvære og måske endda afhjælpe nogle problemer… Sådan noget synes jeg virkelig er fantastisk”, afslutter hun.

Har du lyst til at følge Catago Equestrian og se nogle af de produkter, som er blevet udviklet, i brug? Så kan du finde virksomheden på Facebook og på Instagram.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce