Ditte Youngs uddannelse: Nu kan du lære at tale med din hest

Annoncørbetalt artikel

”Jeg synes, at det har været super fedt, at undervisningen har været meget struktureret. Det er et emne, som meget nemt kan blive flyvsk og lidt svært at håndtere. Men undervisningen har givet mening med al den konkrete teori. Vi har fået nogle opgaver hver evig eneste gang, der har været super grænseoverskridende, men vi har alle sammen flyttet os helt vildt, og det har været meget trygt at lære”

Dette er blot én af de udtalelser fra en nyudklækket dyretelepatør, som har taget uddannelsen hos Ditte Young. Malgré Tout har taget en snak med Ditte om hendes arbejde, og spørgsmålene som: Kan man uddanne sig til dyretelepatør og skal man være født med særlige evner er ofte spørgsmål, som Ditte Young møder på sin vej.

Annoncørbetalt af Ditte Young: Få meget mere indblik i Ditte Youngs arbejde i artiklen: Ny portal til dig, der vil forstå din hest.

Uddannelsens forløb

En uddannelse til dyretelepatør tager syv måneder og er fyldt med konkrete værktøjer og teoretisk viden, der hjælper tusindvis af dyreejere derude i det danske land på en alternativ måde. Ifølge Ditte Young kan alle lære at kommunikere med dyr. Man behøver ikke at være født med en “særlig gave”, for hun mener, at vi alle sammen besidder evnen til at føle noget.

For hende handler det om at slå alle sine sanser ud og stole på sin intuition. Det skal kombineres med en masse teoretisk viden, der spænder fra coaching og terapi til clairvoyance og brugen af telepatiske evner, samt hvordan man faktisk udfører det. 

For mig er det vigtigt, at fagligheden er ekstrem høj, og mine elever bliver i stand til at modtage så tydelige informationer, at det næsten tangerer til en form for evidens, før at jeg er tilfreds med resultatet.

Ditte Young

Under uddannelsen lærer eleverne blandt andet emner som:

  • Dyrenes personlighedsprofiler og hvad det betyder for deres adfærd og måder at være i verden på.
  • Om at håndtere dyreejerne, som er dem som råder over dyrenes skæbne.
  • At kunne aflæse hvad et dyr mærker i sin krop på detaljeplan uden at stille nogle former for diagnoser.
  • At være i stand til at afhjælpe adfærdsproblemer.
  • At kommunikere med dyr hvor man ikke er fysisk tilstede.

Næste uddannelseshold starter op til november 2020, og du kan læse meget mere om uddannelsen til dyretelepatør her:
https://www.ditteyoung.dk/uddannelse/

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce