Equsana bliver ny hovedsponsor for Islænderlandsholdet.

PRESSEMEDDELELSE

Et nyt spændende samarbejde mellem Equsana Foder og Dansk Islandshesteforening har set dagens lys pr. 1. marts 2024

En spændende Dansk landshold

Equsana er i dette nye partnerskab samtidig blevet hovedsponsor for det Danske Islandsheste Landshold. Holdet består af en række stærke ekvipager både hvad angår ungryttere men også seniorer. Særligt 2 stærke profiler der begge har vundet VM i femgang og T2 er med til at give holdet den opmærksomhed og opbakning de videre fortjener i 2024.

Både bredden og eliten tilgodeses

Det er vigtigt for Equsana at støtte op om både bredden og eliten i sporten, men vi lægger ikke skjul på, at det er med eliten og dens eksponering vi kommer bedst ud med vores budskaber og produkter. 

”Når vi støtter eliten direkte, er vi med til at være trendsættende og toneangivende på et område og på et niveau, hvor vi kan bidrage med professionel ekspertise og stærke ressourcer,” siger Jacob Helt Jessen yderligere.

Equsanas markedchef Jacob Helt Jessen pointere dog, at Equsana har produkter til både konkurrencehesten, hobbyhesten, føllet og den ældre hest.

”Med Equsanas viden og engagement indenfor sundhed og kvalitet sat op mod vores mål og visioner for Dansk Islandshesteforening er jeg ikke I tvivl om, at vi er et rigtig godt match.”

Susan Ulbæk, Dansk Islandshesteforening

FAKTA
Equsana har i en årrække udviklet og produceret en række kvalitetsprodukter, der ved lav fodermængde tilgodeser de islandske hestes behov for vigtige vitaminer og mineraler, der understøtter en sund hud, en smuk pels og stærke hove. Den islandske hest er en race, der har meget pels og derfor stilles der store krav til en velafbalanceret fordeling af vitaminer og mineraler for at den ikke kommer i underskud af disse i især perioder hvor de enten fælder eller sætter pels.

På nuværende tidspunkt består Equsanas særlige Icelandic serie af både fuldfoder, tilskudsfoder, vitamin- og mineraltilskud.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce