Find jeres fulde potentiale med focus horse: Få en gangartsanalyse med hjælp fra kunstig intelligens 

focus horse

At ride er så meget mere end bare en sport. Det er en livsstil, hvor vi konstant arbejder sammen med vores hest. Det kræver empati, tillid, dedikation og frem for alt en afbalanceret og rask hest, som er tilpas i sin krop. Med den nye app fra focus horse kan du få revolutionerende analyser af din hest med AI-baseret analyser.  

Avancerede metoder og teknologier giver dig mulighed for at få afgørende indsigter i din hests trivsel og præstation. Appen tilbyder ikke kun ganganalyser. Den kan også udføre haltheds-analyser og rytteranalyser baseret på kunstig intelligens samt tilbyde individuelle hesteprofiler. De individuelle hesteprofiler giver dig mulighed for at have alle hestens data samlet ét sted – og om nødvendigt kan du sammenligne analyserne over tid og dermed dokumentere jeres udvikling. 

Det anerkendte firma fra Tyskland er meget mere end bare en app; det er et værktøj til den dedikerede hesteejer og deres dyrlæge for at sikre, at hestens velfærd altid er i højsæde. Gennem en kombination af ekspertviden og AI-teknologi har focus horse skabt sig en niche og efterladt et langvarigt indtryk på rytteres hestehjerter over hele verden ved at kombinere topmoderne teknologi med deres dedikation og kærlighed til hestene. 

Focus horse vinder innovationsprisen på Spoga Horse

Ved årets Spoga Horse-arrangement imponerede Vierkant Software GmbH hestesverden med deres innovative produkt, focus horse. Appen skiller sig ud ved at levere sine resultater med visuelt imponerende videoer i kombination med vurderinger fra erfarne fagfolk, hvilket imponerede juryen og førte til, at de vandt en pris.

Prisen for Equine Professionals Favorite Award, støttet af BARN NET, repræsenterer en høj grad af faglig anerkendelse, som årligt tildeles af et panel på mere end 50 eksperter inden for hesteområdet. Denne jury inkluderer trænere, instruktører, terapeuter, smede og andre fagfolk, der arbejder med heste til dagligt.

Læs mere om Spoga Horse Innovation price

Både til hest og rytter

Appen fra focus horse kan også være nyttig til dig som rytter, uanset om du vil forbedre din præstation, have overblik over din sundhed eller identificere bevægelsesproblemer, som du bør tage hånd om. Rytteranalysen fra focus horse genkender præcist sædet på hesten og afslører eksempelvis asymmetrier. 

Sådan kommer du i gang
 1. Opret en konto i webappen fra focus horse og lav en profil til din favorithest. 
 1. Optag en video af din hest med din smartphone under jeres træning. Til en optimal analyse anbefales det at filme hesten fra begge sider og i alle tre gangarter. Dette vil hjælpe dig med at fange alle aspekter af bevægelsen, og analysen vil give dig mere præcise resultater. 
 1. Upload videoerne til focus horse-appen. 
 1. Se analysen igennem. Hvis du har problemer med at analysere dataene, skal du kontakte din egen dyrlæge. 

De forskellige analyser kan være yderst brugbare. De kan bruges både til genoptræning, eller du kan bruge analyserne til at tjekke op på din hests helbred. Med AI-teknologi og efterfølgende analyse er det eksempelvis muligt at genkende og behandle skader på et tidligt stadie, inden de udvikler sig til noget mere alvorligt.  

Med focus horse kan du nemt og hurtigt få lavet analyser, som giver indblik i din hests trivsel. Video: focus horse
Hvad er fordelene ved focus horse
 • Focus horse tilbyder en detaljeret analyse af din hest, som er let at tilgå. Alt, hvad du skal bruge, er en smartphone og appen.  
 • Du kan holde øje med din hests generelle sundhed med en AI-teknologi, som ser mere end det menneskelige øje gør.  
 • Det er muligt at få et genoptræningsprogram til din hest. Det gør det muligt at holde styr på ændringer og dermed lave løbende justeringer. 
 • Du kan bruge focus horse til alt fra dyrlægeundersøgelser før køb af en ny hest til generelle forbedringer af både din og din hest præstationer. 

Uanset om du har brug for en gangartsanalyse eller en haltheds-analyse, afslører focus horse problemer i hesten i dag, som måske først bliver synlige dagen efter. Dermed kan du begynde behandlingen i god tid, inden en eventuel skade udvikler sig.  

Når analysen er færdig, modtager du 18 videoer med et skelet på hesten, hvor der er fokus på enkelte og relevante punkter på din hest. Det gør det nemt kan forstå sekvenserne. Du vil også modtage separate videoer, hvor du ser skelettet mod en sort baggrund, så du kan se din hests bevægelse, og du vil modtage en video, hvor din hests bevægelse vises som en form hale i forskellige farver. Du vil desuden modtage en analyse af hele hestens krop, hvor du også kan se analysen i et diagram. 

Analysepunkter, du eksempelvis kan se på en haltheds-analyse:  

 • Hals 
 • Forben 
 • Albueled 
 • Bagparti 
 • Mange flere punkter på hele hestens krop  

Vinkler, som appen fra focus horse eksempelvis kan registrere: 

 • Knæled 
 • Hofteled 
 • Mange flere vinkler på hestens krop  

Ved at analysere din hests vinkler, vil det være muligt at opdage blandt andet asymmetrier og forskelle i bevægelser mellem hestens venstre og højre side.  

focus hors
Med focus horse kan du eksempelvis få lavet en gangartsanalyse. Foto: focus horse

Hvad med rytteren?

Focus horse-appen kigger ikke kun af din hest. Appen tilbyder også en rytteranalyse, så du kan optimere din egen præstation i sadlen. Analysen kan udføres, mens du er i sadlen. Analysepunkterne kunne være: 

 • Hoved 
 • Skulder 
 • Hånd 

Du får en oversigt over dine asymmetrier, som du nemt kan rette op på gennem målrettet træning og med små justeringer. 

Udnyt din hests fulde potentiale

Generelt kan appen og hele universet omkring focus horse forbedre både din og din hests præstation. Som rytter har du mulighed for at forstå din hest bedre. Desuden får du et unikt indblik i din egen krop og dens indflydelse på din hest. Det har aldrig været nemmere at tage hånd om din hests trivsel!  

Vil du prøve?

Du kan selv prøve focus horse lige her.

Om focus horse

Focus horse er et familieforetagende, der er drevet af Dr. Andreas Lintner, som administrerende direktør, og understøttet af et dedikeret team af teknologientusiaster og hesteelskere. Idéen bag focus horse opstod ud fra et personligt behov, da en af deres egne heste havde en halthed, som traditionelle metoder ikke kunne identificere.

En udfordring, som det dedikerede team, der er tidligere markedsledere indenfor software i den tyske fitnessindustri, så som en unik mulighed. Det var nemlig en mulighed for at bruge deres viden inden for teknologiudvikling til at skabe en løsning, som kan hjælpe hesteejere og ryttere med at forbedre deres hestes sundhed og præstationer. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce