Flet løs – De flotteste teknikker

De sociale medier bugner med de smukkeste versioner af fletninger og rosenknopper. Om du er til små og elegante eller store og fyldige, findes der lette metoder til alle typer rosenknopper. Det samme gælder om du er til fletteteknikker med elastikker eller nål og tråd. Inspireret af tidens tendenser har vi samlet de flotteste og mest detaljerede opfletninger, som du ikke kan undgå at blive inspireret af.

Springknopper

Vi starter herhjemme med Horsegroom Denmark. Her et eksempel på klassiske springrosenknopper, som vi er ret vilde med. Du kan lave dem med både elastikker og nål og tråd. Disse ligger ned til højre, men du kan også sagtens lave dem opretstående eller til venstre, alt afhængigt af hvilken side din hests man falder til.
https://www.instagram.com/p/BU0mq5KDlPy/

Sådan gør du:

Roseknopper til den lange og fyldige man

Har du en hest med en lang og kraftig man, tænker du måske, at det er umuligt at flette rosenknopper. Men fortvivl ikke, for her er en ret nem teknik til at få rosenknopperne til at sidde lige i skabet, uden at de bliver for store og grimme.

Sådan gør du:

Scallop-teknikken

Denne teknik er så fin! Det engelske navn for denne type rosenknop er ‘Scallop Braids’, hvilket betyder noget i retningen af ‘kammuslingefletning’. Der findes et utal af versioner af denne teknik, som både er smukke og lette at gå til. Teknikken består i, at du laver et enkelt buk på din fletning til en rosenknop, og folder den resterende ende i en bue over i næste rosenknop. Man kan både anvende nål og tråd og elastikker.

Scallop-teknikken med nål og tråd:

Scallop-teknikken med elastikker:

Firefletningen

Vi øger sværhedsgraden lidt og introducerer firefletningen. Den er særlig god til heste med lang man og således meget anvendelig til spanske heste. Teknikken består i, at du fletter med fire totter i stedet for tre. Men det kræver nok lidt øvelse, før den sidder lige i skabet.

Sådan gør du:

Er du også blevet inspireret til at kaste dig ud i scallopteknikken eller en gang springknopper? Så hører vi gerne fra dig på vores instagram.

Find os lige HER!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce