Fuld fart i Mounted games

Bliv klogere på, hvad der ligger bag farten og de finmotoriske øvelser i den spektakulære sport Mounted games på Hillerød Horseshow 2017.

Opvisningsringen bliver fredag eftermiddag indtaget af et par lynhurtige ponyer i følgeskab af deres ryttere, som ikke er bange for at springe af og på eller samle ting op fra jorden i fuld galop. Mounted games handler om fart, præcision og stiller høje krav til et tæt samarbejde mellem hest og rytter.

OM MOUNTED GAMES
Mounted games er en galopsport, hvor ryttere og ponyer samarbejder om at komme igennem en række nmotoriske stafet-discipliner så hurtigt som muligt. Det skruer tempoet i vejret, og stiller krav til koordinationen fra både rytternes og ponyernes side.

Mounted games tiltrækker sig opmærksomhed på grund af det lynhurtige tempo og de opsigtsvækkende øvelser, når rytterne springer af og på deres ponyer og læner sig helt ned mod jorden for at løse de opgaver, de skal igennem, og nå først i mål.

Af samme årsag er sporten et sandt publikumshit og viser sig som et tilløbsstykke ved større arrangementer og opvisninger. Der er noget at se på og noget at heppe for som tilskuer, når jorden dundrer under hovene på en hel række heste, der løber for fuld kraft, mens rytterne sætter flag i kegler, flasker på tønder eller kopper på pæle.

Se Mounted games til Hillerød Horse Show 2017 klokken 14:30 om fredagen!

Læs resten af artiklen >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce