Guld – kærlighed og respekt til Dujardin

Endnu en gang kunne den forsvarende OL-vinder i dressur, Charlotte Dujardin, stille sig på toppen af vinderskamlen efter et noget nært perfekt kürprogram. Charlotte var decimaler fra sin egen verdensrekord, da hun red til imponerende 93.857 procent.

En grædefærdig Dujardin føler for sin hest
Valegro gav alt, hvad han havde i sig, så Dujardin følte sig meget rørt over sin hest:

Jeg kunne bare mærke, at han gav alt i dag. Han har gjort sit absolut bedste, og jeg er meget rørt, særligt fordi jeg tror han snart skal pensioneres. Jeg ønsker ikke, at I skal skrive det, for vi har ikke besluttet hvornår, men det ligger i kortene, så det skal vi nu hjem og lave en plan for,” sagde en berørt Dujardin. (Kilde TV2)

Kærlighed på sidelinjen
Blandt tilskuerne stod der en mand, som havde noget helt særligt at sige til Dujardin. På maven havde han nemlig klistret et hvidt papirsskilt fast, hvor der stod: “Can we get married now?” Charlotte Dujardins forlovede Dean Golding er manden, som med sin skriftlige bøn håber på, at han nu kan få sparket gang i familielivet sammen med den travle stjernerytter. Du kan se videoen her.
Kilde: sport.tv2.dk

Respekt fra Isabell Werth
Isabell Werth skrev sig ind i historiebøgerne, da hun i fredags vandt guld sammen med det tyske hold. Sammen med sølvmedaljen fra küren har Werth nu hele 10 olympiske medaljer, og det betyder, at hun har snuppet verdensrekorden som den, der har vundet flest medaljer fra Dr Reiner Klimke. Isabell var realistisk i sine forventninger til küren:

“I knew Charlotte had 93 or 94 per cent, and Germany already won team gold, so with silver today I couldn’t ask for more. I really enjoy competing against the best, that’s what makes us all better, and Charlotte and Valegro really deserve this,” sagde Isabell Werth.

Tyske Kristina Broring-Sprehe vandt bronze efter et stabilt og fokuseret program. Se flere resultater her.

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce