Helles mange hestekræfter

Hun er primus motor bag Store Hestedag og vild med heste. Heste er der ikke megen tid til, når Helle Lyngfeldt er på Store Hestedag

Der er travlt rundt om Helle. Hestetilmeldingerne er netop lukket. Nu skal de 500 heste kategoriseres og programsættes, så det hele kan være klart til de to hektiske hestedage i september, hvor i alt ca. 1.000 heste vil være at finde på Dyrskuepladsen i Roskilde.
Selvom Helle Lyngfeldt igennem 13 år har arrangeret Store Hestedag, så er det endnu ikke blevet kedeligt.  For heste og alt det omkring dem er en passion og livsstil, som Helle altid har dyrket. Lige netop på Store Hestedag får dog hun ikke set megen hest:

Der sidder jeg mest på kontoret eller render rundt og sørger for, at tingene klapper. Jeg har endnu ikke set et show helt til ende”, fortæller Helle i en ledig stund mellem de mange telefonopkald.

Som en del af jobbet må hun søge inspiration og ud og se andre hestehows i Europa. Mange hestemennesker kunne nok mene, at Helle har et drømmejob, men selv synes hun det handler lige så meget om logistik som om heste.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce