Forårets magasin: Ude på tryk og digitalt – og med spændende ekstramateriale!

Malgré Tout er gået ind i en ny æra. En æra, hvor den verden, du oplever online, hænger endnu tættere sammen med den fysiske verden, du oplever, når du sidder med et af Malgré Touts gratis magasiner i hånden. Nu spiller Malgré Touts trykte magasin nemlig helt sammen med det digitale for en endnu bedre læse-, lytte- og brugeroplevelse. Det sker med nye, spændende features i den digitale version. Malgré Tout Magasin er som altid helt gratis, hvad enten du læser det på din telefon eller som printmagasin.

Få artiklerne læst op

Står du og muger ud? Er du ved at sætte en springbane op? Eller på vej hjem på cykel fra stalden? Så kan du vælge at lytte til nogle af Malgré Touts magasinartikler. Som noget helt nyt kan du nemlig finde et lille PLAY-ikon øverst i nogle af artiklerne i den digitale udgave af magasinet.

Du kan også lytte til artiklerne direkte inde i Spotify. Så kan du få glæde af Malgré Touts indhold på en helt ny måde, og selvom du er i gang med noget andet.

Borrelia hos heste i Malgré Tout Magasin

Du kan også scanne QR-koderne i det trykte magasin og komme direkte til den digitale udgave. Her bliver du mødt af ekstra features og muligheden for at få artiklen læst højt.

Find spændende ekstramateriale

Den digitale udgave af magasinet byder også på spændende ekstramateriale. I nogle artikler kan du se videoer med unikke tips og tricks fra dem, vi har talt med, og i alle artikler kan du find links til deres platforme online og sociale medier.

Skal samle hele det danske hestefolk

Alt i alt er Malgré Tout Magasin hele Hestedanmarks gratis hesteblad – på tryk og digitalt. Uanset hvilken type rytter eller hesteejer du er, er magasinet lavet til dig. Alder er kun et tal, niveau er bare en betegnelse, og disciplinerne siger kun noget om, hvad vi hver især særligt interesserer os for. Kærligheden til hestene er vi fælles om. Magasinets vision er med andre ord at samle det danske hestefolk og bringe os endnu mere hest ind i livet. Vi ses derude!

Læs også: Omsorg: Husker du at passe på din hest – og på dig selv?

Annonce

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce