Hestetelepati skaber røre i folkekirken

Dyretelepatør Ditte Young var inviteret i Gislinge Kirke for at fortælle om dyreclairvoyance og -telepati, og oprindeligt skulle mødet, der var arrangeret af menigheden, have været afholdt i sognegården, men på grund af den store tilslutning på 125 deltagere blev mødet flyttet ind i selve kirken. På mødet skulle deltagerne have ansigtsbilleder med af deres afdøde heste. To deltagere ved mødet fik så muligheden for at tale med det afdøde dyrs sjæl gennem den dyretelepatør Ditte Young. Ditte arbejder med mange hesteejere på alle niveauer og primært med levende heste.

Ditte har lært at kommunikere nonverbalt med dyr og den aften fik nogle af de fremmødte mulighed for at komme i kontakt med deres afdøde dyr.  En af dem var en vallak, som viste sig foran mig som en meget frisk prins, fortæller Ditte til TV2. Den kunne ikke forstå rammerne omkring sin aflivning og havde svært ved at acceptere, at den ikke levede mere, hvilket ejeren godt vidste, hvorfor den sagde, siger Ditte Young.

Mødet varede i tre timer, og indeholdt også uddannelseselementer, hvor deltagerne selv kunne lære teknikker til at kommunikere med afdøde kæledyr. Siden har arrangementet været i stærk modvind i kirkelige kredse, og det har blandt andet betydet, at sognepræst Dorthe Thaulov i flere uger var fritaget for tjeneste. Nu er det besluttet, at hun må vende tilbage til sin position, men under skærpet opsyn.

Når folkekirken gør noget, som den ikke plejer at gøre, så vækker det opsigt. Den alternative verden har man peget meget fingre af, men måske er det ikke så anderledes fra det, som vi tror på,” sagde sognepræsten efter mødet til TV ØST.

ditte young

Den måde, som jeg kommunikerer med hestene på, er lidt samme måde, som en mor, der fornemmer om sin baby er træt eller sulten. Det er jo også uden ord. Det foregår ved en slags intuition. Det kan godt sammenlignes,” siger Ditte Young til BT.

Malgré Tout har mødt Ditte Young >> Læs portrættet her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce