Husker du at holde afstand i stalden?

Det føles allerede som en evighed siden, at Covid-19 lukkede hele Danmark, Europa og det meste af verden ned. Alligevel skal vi stadig huske at holde afstand. Spørgsmålet er, om vi er gode nok til at huske det, når vi skal passere hinanden på staldgangen, mødes på vej over til ridehuset eller sidder i rytterstuen.

Annonce

Læs også: Rideskole fortæller: Så hård har corona-nedlukningen været

Hold afstand og sprit af også i stalden

Du har sikkert et tæt forhold til dine staldkammerater. I pjatter og hygger, og der kan hurtigt opstå et kærligt skub, og en god krammer er heller ikke af vejen. Og selvom det er rigtig hyggeligt, så duer det desværre bare ikke, hvert fald ikke hvis man skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Hvis ikke vi holder afstand og husker at spritte af, så kan det lynhurtigt blusse op igen. Det kan selvfølgelig virke underligt, at man bør være ekstra opmærksom, når meget af tiden med hesten foregår i frisk luft, som jo er noget, der bliver anbefalet. Det er også rigtig godt med al den dejlige, friske luft, men de hyggelige krammere er det altså stadig bedst at vente med.

Hvis du lige skal have genopfrisket de gode råd fra Sundhedsstyrelsen, kan du læse dem på deres hjemmeside.

Her er Sundhedsstyrelsens fem råd til at beskytte dig selv og andre mod smitte af Covid-19. Vi anbefaler selvfølgelig, at du også besøger Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Foto: Sundshedsstyrelsen.

Læs også: DRF om stævner i udlandet under corona: Du er kun professionel rytter, hvis du er toprytter

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce