Job i hestesektoren? – Mød Brogaardens grafiske designer

Hestesektoren er fyldt med spændende jobmuligheder, og du behøver langt fra at blive professionel rytter eller uddanne dig til berider. Malgré Tout har besluttet sig for at stille skarpt på nogle af de mange professioner og har i første omgang talt med Brogaardens grafiske designer, Rikke Lykke Thelin. Her har vi spurgt hende, hvordan det er at kunne bruge sin faglighed i kombination med sin fritidsinteresse, og hvordan man vigtigst af alt undgår at blive træt af heste – hvis man da overhovedet kan det.

“Det går hånd i hånd”

Måske har du bemærket, at Brogaardens produkter og website har fået et visuelt løft? Det har Rikke været med til at skabe. Hun er sådan er fint eksempel på, at man sagtens kan
kombinere profession og hobby, uden at være professionel rytter eller uddannet berider. Hun har heste på skærmen hver eneste dag, taler om heste med sine kollegaer og kan i det hele taget ikke undgå at høre ordet “hest”, når hun træder ind på kontoret.

Hun fortæller, at hendes interesse for heste er med til at styrke hendes faglighed og påvirke arbejdsglæden i en positiv retning. Omvendt vækker hvervet som grafiker også Rikkes lyst til at beskæftige sig med heste – og særligt på et socialt medie som Instagram, som fylder meget i hendes liv ved siden af arbejdet:

“Primært føler jeg, at min uddannelse går hånd i hånd med min interesse for heste, i kraft af at jeg også kan lægge en stor grafisk indsats i at holde mine sociale medier opdateret”, fortæller hun. På den måde er Rikkes to passioner med til at styrke hinanden, og det gør skellet mellem arbejde og fritid mindre tydeligt, end hvis hun arbejdede i en helt anden sektor.

Man bliver aldrig træt af heste

Hvis du skulle være bange for, at et hesterelateret arbejde kan få din naturlige interesse for dyrene og sporten til at ebbe ud, så kan du godt berolige dig selv igen. Det gode ved at arbejde inden for hestesektoren er nemlig, at man ikke nødvendigvis beskæftiger sig med dyrene time efter time, og det kan i sidste ende få interessen for hestene til at bestå…

Læs den fulde artikel i Malgré Tout-magasin #23.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce