Lasere specielt udviklet til veterinær brug. Få overblikket over dem her

Annoncørbetalt artikel

Flere dyrlæger, hestebehandlere samt professionelle og private ryttere har allerede taget PowerLaseren til sig som et effektivt redskab, der gør det muligt at holde deres hest i topform. Nu har PowerMedic udviklet en ny serie af PowerLasere, der er specielt udviklet til behandling af heste. Justeringer og forbedringer på den allerede eksisterende PowerLaser skal være med til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse for dig, der behandler heste med laserterapi.

Får din hest hurtigere på banen igen

Med laserterapi kan du hjælpe din hest ved at reducere smerte og øge bevægeligheden i et skadet område samt accelerere helingsprocessen, så din hest kommer hurtigere på banen igen. Det gælder både ved akutte og langvarige skader. Laserterapi kan med fordel bruges ved eksempelvis seneskader, muskelspændinger, sår eller mere komplekse problemstillinger, som hesten kan have.

Laserterapi virker ved at laserlyset trænger dybt ind i vævet, og helt ind i den enkelte celle. Her udnytter cellen energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Laserterapi understøtter altså kroppens egne funktioner og hjælper med den naturlige heling. Laserterapi er en smertefri behandling uden kendte bivirkninger.

Powermedic har en serie af lasere, som er specielt udviklet til veterinær brug. Foto: PowerMedic

Lasere specielt udviklet til dyr

Hos PowerMedic har man for nylig lanceret en specielt tilpasset serie af PowerLasere til veterinær brug. Hver enkelt model er udviklet til specifikke formål og har derfor særlige egenskaber.

PowerLaser™ Basic1500 VET 
Primært designet til behandling af mellemstore områder af kroppen. Med sine 3 laserdioder tilfører laseren energi til et større område på kort tid. Det sker uden at gå på kompromis med energitætheden, som gør det muligt at behandle dybt i vævet.

PowerLaser™ Basic1200 VET
Specielt designet til behandling af problemer i hud eller pels. Med sine 3 laserdioder og 4 blå lysdioder er Basic1200 effektiv til behandling af overfladetilstande, da energien koncentrer sig til overfladen.

PowerLaser™ Basic500 VET
Designet til præcis behandling af mindre områder, specifikke muskler samt triggerpunkter på kroppen. Basic500 har en enkelt laserdiode, som giver dig mulighed for effektivt at målrette behandling af eksempelvis skader på gaffelbånd, bøjesene og mindre sår.

Fælles for alle PowerLasere i VET-serien er, at de leverer en høj koncentration af energi og derfor er meget effektive – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Specialudviklet optik sikrer nemlig, at du ikke skader dyrene under behandlingen.

PowerMedic har desuden lavet justeringer og forbedringer, der skal være med til at skabe en endnu bedre brugeroplevelse. Det betyder, at Basic VET-serien fås:

  • i hele 3 farver: Cool Grey, Platin og Olive Green
  • med tilpasning i batterierne, så laseren nemt kan monteres med en håndledsstrop. Håndledsstroppen minimerer risikoen for at tabe udstyret.
  • En helt ny model: Basic1200 VET

Powerlaser BASIC1200 VET

PowerLaserTM Basic1200 VET er specielt designet og udviklet til behandling af problemer i hud og/eller pels. Laseren er udstyret med tre laserdioder, der udsender rødt, synligt lys på 638nmm. Denne bølgelængde absorberes i de yderste vævslag. Laseren er desuden udstyret med fire blå lysdioder på 405nm.

Det blå lys dræber både bakterier og vira, og kan anvendes til behandling af en lang række overfladetilstande. Basic1200 VET er altså en ideel laser til behandling af sår, eksem og andre overfladetilstande, som hesten kan have.

Flere muligheder for at få fingrene i en laser

Det er muligt at leje en laser til et specifikt skadeforløb. Foto: PowerMedic

Hos PowerMedic har du mulighed for både at leje og lease laserudstyret. Det åbner op for, at flere har mulighed for at få fingrene i en PowerLaser. Du kan altså eksempelvis leje en laser, hvis din hest står med en specifik skade, hvor laseren kunne være gavnlig i en bestemt periode.

Hvis du derimod allerede nu ved, at du gerne vil investere i en PowerLaser, så har du mulighed for at lease laserudstyret, hvis du har et aktivt dansk CVR-nummer. Alt du skal gøre er at kontakte PowerMedic, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se eksempler på, hvad de forskellige løsninger koster.

Priseksempel på leje af en PowerLaser

  • Basic500 VET: Kr. pr. måned 970,-
  • Basic1500 VET: kr. pr. måned 1.340,-
  • Basic1200 VET: kr. pr. måned 1.495,-

    Depositum er af samme størrelse som månedslejen, og refunderes ved returnering af udstyret efter lejeperioden. Hvis du efterfølgende ønsker at købe laserudstyret, trækkes én måneds leje fra købsprisen.

Priseksempel på leasing af en PowerLaser

Leasing via leasingselskabet Grenke forudsætter:
Aktivt dansk CVR-nummer samt positiv kreditvurdering af leasingselskabet

Det er et krav, at udstyret er forsikret i leasingperioden. Leasingselskabet tilbyder en all-risk forsikring, men du kan også bruge din egen erhvervs- eller indboforsikring. Efter endt leasingperiode ejes udstyret af dig mod en frikøbspris på 1% af hovedstolen.

Om laserbehandling

Laserbehandling benyttes i stigende grad verden over af dyrlæger, behandlere og hesteejere, som ønsker at forkorte skades- eller sygdomsperiode for heste. PowerMedic har udviklet en række lasere specielt udviklet til brug på dyr, som hver især er gode til specifikke formål.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce